Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Haftasonu Ödtü'de Pazar günü saat 11'den Saat 7'e kadar 4 takımlı amerikan futbolu turnuvası yapılıcak arkadaşlar ben burdan duyurumda herkeşler bilsinler büyük bi ihtimalle hakemlik yapıyor olucam gelen olursa bi arayıversin. Bu arada güzel bi haftasonu etkinliği olabilir haberiniz ola Ankaralılar. Bu arada Katılan takımlar: Ödtü Bilkent Başkent ve bir 4üncü söz konusu ama kim unuttum :D nese :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. [Bu mesaj Zerokull tarafından 28 Ekim 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 haacettepe olabılır mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gazi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hacettepenin olmadığını biliyorum lakin 4üncü takım gazi olabilir neyse organizasyon güzel olucak gelin derim ben.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar