Blackwqlf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaslar son 1 2 gunden berı 10 15 dakkada bır oyunum takılıyo bu takılma ekran donuyo ama oyunun sesı var ve wowda hıc komut yemıyo ama sonra wındos pence modunda oyunu calıstırdıgımda oyun kıtlendıgı zaman wın dondugunu gordum yanı wındows menulerıne ulasılırım daha bır kac bısı denedım wındow modnda oyun takıldıgı zaman 2 3 sn sonra gerı gelıyodu ama artık oda yok gerı gelmıyo sorun neden kaynaklanıyo olabıolır[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ekran kartı ocli mi ? Power supply yetiyo mu ? Ramler markalı mı ? Anakart işlemci ısısı nasıl ? HArddiskde bad sector var mı ? Windows kaç aylık ? Directxin son sürümü ekran kartı vsnin son sürümleri yüklü mü ? gibi birkaç soru oluşuyor insanda :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hım evet guzel sorular bunlara bakmam lazım baska neden olabılır?[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ama soyle bı sorun var her zaman yapmıyo bazı mapler ve yerdelerde yapıyo bugun dıkkat eddım hanı wesfall varya orda kıyadakı murlck ların oldugu yerde yapıyo dun aksamda ısde mc ıcınde yapdı 6 7 anlıyamıyom neden olabılır[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oyunla alakaliysa, yani birebir map'lerle alakaliysa ya mod'lardandir ya da oyunun bazi dosyalari corrupt olmustur. sil oyunu tamamen yeniden kurmayi dene...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bendede aynı olay var ama sen 60 a kadar gelmissin yeni baslamıs yani benimki hep vardı hala var ekran kartımdan olduu solendi onboard olduu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oyunu sıldım basdan kurdum ama tabı paclerı ondecen kopyaladıgım ıcın dırek kopyaladıgım yerden paclerı kurdum yenı basladı zaten bu sourun[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 istersen bi spyware la kontrol et makinanı spyware s&d die aratırsan güzel bi program var onu yülersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 banada olmustu format attım gecti kısa hızlı ve kesin cozum format ...[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar