Kenker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ya ben bu hırsız guildine giremiyorum daha 22 online saat lasım. Bazı arklarımla stealing ve snooping kasıyorum bu sayede 85 snoop 51.2 de stealing im oldu.Bu stealing i kasmanın başka bi yötemi warmı acaba? mesela para çalınca gain alma şansı filan artıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 straticsin stealing guide 'a bakabilirsin. ahanda linki[hline]chaban, 1 August 2003 00:20 tarihinde demiş ki: YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 O 22 satte sen 90 yaparsın stealı ; bir gemi bulunur birde arkadaş arkadaşa katanalar axeler ayır itemler yüklenir tek tek calınır sonra geri verilir. istenirse bu arada wrestte kasılır healde guilde girme öncesi süresini cok ii degerlendirirsen cok ii bir thief karkaterin olur (tanbi arkadaşının crim olması lazım sana sürekli onuda wrest ile halledebilirsiniz) bizzat denendi onaylandı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bi packhorse veya packlama dan para çalıp ve geri koyabilirsin bi makroyla, 2-3 günde gm lersin öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar