Jedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 24 mayıs 2005 öğleden sonra[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ana lan msjım silinmiş ehe:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 valla düşündüm de duymayalı bayaaa bi olmuş..en son ne zaman duydum kimden duydum onu da bilmiorum ehheu:) ben çok söylerim seni seviyorum çok derim sevdiğim insanlara ama genelde ya bişey söylenmez ya da bende senii gibisinden bi cvp alırım..ya harbiden bayadır duymamışım ya hafızamı zorluorum da..annem bile söylemedi:Dböhühü:Dyine de güzel cümle, kullanmayı seviyorum ben :)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: dalamardl, 28 Ekim 2005 04:59 tarihinde demiş ki: Ah ah gerçekten seven bulmak gerçekten zor iş nasıl bulunacak acaba?! benim için zor olmadı, pat diye çıktı "ben burdayım" dedi.. =) bulmaktan öte, sürdürmek zor olan ve çaba isteyen...[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar