Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Aziz Yıldırımın natonun müteahiti ve dünyanın önde giden silah kaçakçılarından biri olduğunu herhalde bilmeyen yoktur. Eh böyle bi adamında başarı için legal yollar hariç neler yapabileceğini hayal gücünüze bırakıyorum :D Bütün kulüpler ellerinden geldiğince saha dışındada kendi takımlarına çıkar sağlamaya çalışıyorlar bu bir gerçek çünkü eğer sen yapmazsan öbürü yapacak ve önüne geçecek zihniyeti var ama fbnin Ali Şen döneminden itibaren bu konularda bi kaç adım daha önde olduğunu söyleyebiliriz sanırım şahsen bende hakem olsam fb aleyhine önemli düdükler çalarken 2 kere düşünürdüm adam alenen kişileri tehtit etme özgüvenine sahip :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bu konuyu acarken futbolumuzdakı kırlenmeyı tartısalım ıstemıstım sızler gene takım cekısmesıne gırmıssınız. Konuyu uplamamın sebebı son gunlerdekı olaylardır. Bır kısı cıkıp nasıl kurul deyısecek federasyon sımdılık kalabılır dıyebılıyor.Kaldıkı federasyon 1 gun sonra yenı kurul sececegını acıklıyor. yazık[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Passanger BJK'lı. Galatasaray batmaz, en kötü elindeki tapuları satar ki bu açıdan en zengin takım. Ayrıca Fenerbahçe'nin başkanıyla ilgili Passanger'ın görüşlerine katılıyorum. Nasıl bu kadar iyi duruma geldiğiniz belli. Ve hakemlerin nasıl bazı olayları engellediği de belli. Neyse onun da dediği gibi takım tartışması yapmayalım. O mesajın üstüne bir takıma laf soktuğun için seni kınıyorum. Türk futbolu düzelmez, herkesi Avrupa liglerinden takım tutmaya davet ediyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: nileppezdel, 28 Ekim 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Passanger BJK'lı. Galatasaray batmaz, en kötü elindeki tapuları satar ki bu açıdan en zengin takım. Ayrıca Fenerbahçe'nin başkanıyla ilgili Passanger'ın görüşlerine katılıyorum. Nasıl bu kadar iyi duruma geldiğiniz belli. Ve hakemlerin nasıl bazı olayları engellediği de belli. Neyse onun da dediği gibi takım tartışması yapmayalım. O mesajın üstüne bir takıma laf soktuğun için seni kınıyorum. Türk futbolu düzelmez, herkesi Avrupa liglerinden takım tutmaya davet ediyorum. +1[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 28 Ekim 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 fakat şuda var ben avrupada hiç bi takımı yürekten sevemiyorum nedense[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 turkiye de futbolun gecmisini bilmeyenler bugun hakkında yorum yapmasınlar gercekten komik duruma dusuyolar..basbakanımız fenerbahceli adam laf oluyo diye tuttugu takımın macına gitmeye bile cekiniyo oldu..adama futbol sordular insallah FB sampiyon olur dedi olay oldu basbakan arkanızda vs hede hödö diye aynı seyleri mesut yılmaz yaparken kimsede ses cıkmıyodu adam ogluyla her maca gidiyodu gs hakkında ileri geri konusuyodu kimse bisi demedi.. bana bi mac gosterin fb o macı bariz hakem sayesinde almıs olsun?ya da bole bi mac var mı?hay her gun kufur ediyorum keske yenilseymisiz o macta(anelka olayı) nedir bu ya olay oldu herkesin agzına sakız oldu..yenilsek ne olacaktı hic bisi degismeyecekti gs yine patlayacaktı ilerki maclarda biz yine lider olacaktık! gidip denizli i bile yenemiyip sonra Fb sole bole derseniz anca turkiye de dinlenirsiniz heralde baska ulkelerde olsa adama git isine b@b derler.. bole kıskanclık hayatımda gormedim ben..hakan sukur gibi biri FB e hakem sayesinde mac alıyolar diyo bu adama ne dersiniz?isin komigi bu adam eski gs i da biliyo penaltiyla alakası olmayan kac gol atarken hic diyo muydu gs hakem sayesinde mac kazanıyo sunu engelleyin diye sebek gibi gulerek gol atıyodu.. gs bi mac berabere kaldı olaylar patlak verdi..hakem hic bi gs lıya hayvan gibi girmesine ragmen sarı kart vermedi ofsayt la alaksı olmayan poziyonlarda denizliye ofsayt verdio iliç midir nedir ona penlait verilseydi acaba onlar diyek miydi o penalti penalti degil hakem sayesinde mac kazandık diye?hakem gitti 1 dk dursaksamayan maca 4 dk uzatma verdi objektif olarak maca bakınca ee hakem daha napsın bi dk k3nkler ben gs formamı giyip geliyim bi gol atıyım mı desin? bu bolumun kalitesi iyice dustu.. aziz yıldırım napmıs?turkiyede spor u gelistirmis klubun gelirlerini yukseltmis turkiye futbolunu gelistirmis takımı avrupada ismi bilinen bi takım yapmıs bu mu suc? gs cok buyuk isler basardı sonra naptı sanki game over olmus gibi bıraktı.. ne stad i stad ne tesisleri tesis..o kadar para gecti ellerine ne yaptılar koca bi hic? madem kıskanıyosunuz bunu dogru duzgun yollarla soyleyinde en azından sacmalamamıs olursunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iyi de mesut yılmaz başbakanken fb li taraftarlar tribünde sandıkta görüşürüz vs bi pankart açmamışlar mıydı onlar da bize kafayı takmamışlar mıydı tek fark var şimdi devir değişti şartlar fenerin lehinde işliyor seviyeyle meviyeyle alakalı bi olay yok bunları kabulleneceksiniz dönem dönem her takımın başından geçmiştir bunlar kim başarılıysa ona karşı ittifak kurulur bu kadar basit bi de şuna değinmek istiorum başkanınız maçlar saha içinde kazanılmıyormuş bunu öğrendim dedikten sonra başkanıız hakkında rakiplerinizin nasıl konuşmasını bekliyorsunuz?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 28 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Özetlemek gerekirse,maçlar sinir harbi haline gelmiş durumda.Oyuncular,taraftarlar,yöneticiler herkes sinir küpü.Bastırılımaz bi hırs içinde insanlar.Bu da kolay kolay değişmez bizde malesef..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 neyse ya fazla uzatmaya gerek yok gercekten.. [Bu mesaj Way tarafından 28 Ekim 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benim birşeye takıldığım kafayı taktığım yok sadece burda bilip bilmeden tek taraflı yapılan yorumlar sinirlerimi bozuyo o kadar ayrıca yapay başarı lafına sadece kocaman bi gülücük yolluyorum:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 28 Ekim 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar