LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya ne oldugunu anlamadım paticik in bulundugu internet sayfasını kapattım yenıden gırdım bı anda bu sayfa karsıma cıktı bu neyin nesi:D http://www.paticik.com/mariya.php[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet aynısı bende de oldu salağın biri sarkıya eşlik ediyo :D[signature][hline]NAME: GENERAL_069 LEVEL: 6x CLAN: TurkMasters JOB: ARCH MAGE (Papper Mage) SERVER: Ares NOT: Dış görünüşe önem vermem... Röntgen çektirip öyle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sanırım kımse gıremedı daha bu bolume herkes daha o adamı m seyrediyor :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 2 kere ızledım walla:D[signature][hline]63 paper mage ( 64 e yol aldım ) np :82xxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yukarda manuel backup yaziordu bilmem farkettinizmi[signature][hline]Lonely, 15 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: ya milletin çükünün çetenesinimi tutucan? sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 birisi siteye hack mı yaptı yoksa sıte coktumu bı anlık :D hani okullar tatıl oldu ya turkler ke ye yogunlastıgı gıbı buraya damı yogunlastı serverı kaldıramadı felan filan :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar