Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gothic 3

Salo

Öne çıkan mesajlar

Yere düştükten sonra , kılıcı batırırsan orc patrollar ölür kalkmazlar.
Mağarada kurtlar var , neredeki kurtlar söylersen yardımcı olayım.
Üstüne yanına ilk şehirden adam alırsan o senin yerine orc patrollara yerdeyken silahı geçirir böylece ölürler sen beceremezsen

umarım yardımcı olur.
(Ayno yerde bende çok uzun süre takıldım, en son yanımdaki adam kılıcı düşen adama sapladı ve uyandım.)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ben bunu oynuyorum şimdi gothic IIyi de bitirmiştim ben ama bu gothic IInin yanında çerez kalmış. bir kere bir adamla savaşırken etrafındakiler yanaşamıyor sana savaşlar çok kolay oluyor bir kaç dengesiz yaratık dışında (misal ogre). ilk oyun öyle miydi 4 goblin geldi mi etrafına gg, oyunun sonlarına doğru bile aynı anda 3 orca dalınca zor alırdın, tek tek girmen gerekirdi bir şekilde. bir de gothicII de oyunun başında eline kılıç aldığında çok çömez ve yavaş sallardın kendini geliştirdikçe kılıç hareketlerin daha kararlı ve hızlı olurdu. burda öyle bişey göremedim sanki sadece zarar artıyormuş gibi geldi.

burda oyuna başlarken sanki çömez 0. seviye başlıyormuş havası estiriyor durum fakat gothic II oynayan biri orcları başta ne kadar rahat kestiğini görünce aslında karakterin oldukça güçlü olduğunu fark eder muhtemelen. gothicII nin başında orc kesmek imkansız gibi bir şeydi anca uzaktan 50 tane falan ok atman gerekirdi, burda yakında rahat alıyorsun oyun başında orta seviye orcları.

Yapay zeka'nın merdiven çıkma ile ilgili bir sorunu var sanırım. herhangi bir şehirde orclara saldırıp merdiveni olan bir binaya çıkarsanız çoğu zaman orclar yanınıza gelmekte zorlanıyor, büyünüz varsa da o noktada ve yeterli mana potionınız orcların çoğunu öldürebilirsiniz ama tabi hoş olmaz rp açısından sdf.

patchleri yükleyince orta grafiklerle oynadığınız zaman grafikle ilgili herhangi bir bug olmuyor, yüksek grafikte 2-3 saatte bir çökebiliyor buffer sorunu yüzünden. ayrıca görevler açısından herhangi bir bugla karşılaşmadım baya bir oynamış olmama rağmen. patchlerin düzeltmediği tek şey loading süresi sdf çok uzun.

rpg olarak sana görev verecek npcler dışında npclerle çok bir olayın olmuyor. daha doğrusu konuşabildiğin herkese muhtemelen sana görev veriyor. ama konuşmalar o kadar yüzeysel değil yine de uzun diyaloglara girebiliyorsun. bir de çoğu zaman görevler birbirini tekrar etmiyor, her şehirde farklı görevler bulabiliyorsun farklı olaylarla karşılabiliyorsun. ama rpg açısından hatalar var yok değil şimdi aklıma gelmese de rahatsız eden bir kaç detat oldu yine de uğraşmışlar üzerine, obliviondaki kadar rpg öldürücü saçmalıklar görmedim. kafana tapınaktan çaldığın çok önemli bir miğferi taktığın zaman vs insanlar fark ediyor, guardlar saldırabiliyor en azından oblivionda ben bunu çaldım diye bağırsan bişey olmaz sdf.

öte yandan misal çok fazla orc lideri ölmeye başladığı zaman (sen öldürüyorsun sdf) artık orc liderleri insanlarla görüşmemeye başlıyor yani yanlarına savaşmadan bütün şehirle gidip konuşamıyorsun vs. bu tarz hoş detaylar da eklemişler, obliviondaki gibi bi kaç dandik görev yapıp archmage olma ya da şehirde vampir olarak dolaşıp milletin kanını emimip para verip çıkma sonra insanlarla hiç bişey olmamış gibi konuşma gibi saçmalıklar yok sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
gerci eski ama gothic 3 icin 1.72 surumlu son community patch var, 900 mb civarında, bayaa birsey ekleyip cıkartıp oyu scale balance fight mode itemization game play vsvsvs ha optimize sistem kullanımıda dahil funlar bayaa bir degistirmisler.

gothic 3 ilk cıktıgında bu ne lan bekleye bekleye bu cıktı hem kasıyo hemde bi b.ka benzemiyo diyenler icin cok guzel diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
temizlikçi ayten ablanın kayıp patch cd'sini bulması üzerine seneler önce hazırladığımız patchi yayınlıyoruz.çok sağol ayten abla, oyununun ve oyuncunun koruyucusu.

bir sonraki oyunumuzda ayten ablayı onurlandırmak için night elf olarak ekleyeceğiz.

büyüksün ayten abla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...