DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok satış iyidir bende bi günde 4 milyarlık item satmıştım harika oluyo[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gece gunduz rawen :D[signature][hline]63 paper mage ( 64 e yol aldım ) np :82xxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu arada yazdıgım şeyler devamlı hedö hödö bişiler diyen ark. nerde?her açtıgım başlıga noktayı koymaya çalışan..1000+ topic sahibi olmasını ilahi güç gibi kullanan?nickini bulamadım..polifonik_osuruk..sen nickin..açtıgın başlık daha bla bla bla..[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eet bis güçlüosss bize boyun eğin asdfg :-p[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: angelusy, 28 Ekim 2005 15:34 tarihinde demiş ki: gece gunduz rawen :D ne zaman czye girsem arkanda human ordusuyla geliyonuz tabii bowla kadar ordan sonra kaç geri 1 aydır sizin townun önüne çadır kurduk:D:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: bu arada yazdıgım şeyler devamlı hedö hödö bişiler diyen ark. nerde?her açtıgım başlıga noktayı koymaya çalışan..1000+ topic sahibi olmasını ilahi güç gibi kullanan?nickini bulamadım..polifonik_osuruk..sen nickin..açtıgın başlık daha bla bla bla.. pardon ama ne dedıysen hiç bı sey anlamadım :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar