moriteri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hakkaten NG ne diyor bu işe? NG Türkiye'ye mi mesaj attın? yoksa yakında sadece fotoğrafçı ünvanı ile mi tanıyacaz seni? :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yok öyle bişi. komple sanatçı. şair, fotoğrafçı, ressam, dublaj sanatçısı, çellist, yazar vdn (ve daha niceleri)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aslanlar kapmasin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 NG begendi Moriteri :) Cagirdilar beni... bakalim onlar icin biseyler cekecegim galiba.. Tekrar herkese bol bol tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Önünde eğiliyorum ya şahane hepsi NG de çalışmayı hak ediyorsun sonuna kadar başarılarının devamını diliyorum,iyi çalışmalar...Bizimle paylaşmayı unutma :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: _Mikael_, 28 Ekim 2005 15:32 tarihinde demiş ki: Önünde eğiliyorum ya şahane hepsi NG de çalışmayı hak ediyorsun sonuna kadar başarılarının devamını diliyorum,iyi çalışmalar...Bizimle paylaşmayı unutma :) +1[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar