Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözünüz Şenlensin diye :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
[b

ama geniş açım 35mm (28mmx1.6)... bunu kesinlikle arttırmam lazım. 28mm (18x1.6) bile yetmiyor neredeyse... nedir önerin? işe yarar mı para kaybı mıdır?

[Bu mesaj moriteri tarafından 01 Ekim 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir]

sey sorim, ne is icin yetmiyor? dahada genis dersen 12-24, lere zoomlar var (ebay de 800dolar civari idi nikon icin sanirim)..daha da inilir asagilara, balikgozu felan, ama distorsyon abarti boyutlara gelir, yani isteklerini karsilarmi o efekt bilemem..

onun disinda 50 $ e fisheye'imsi converter lar var...ama haliyle imajin cevresine dairesel sekilde renk bozulmasi yaratma ihtimali yuksek (malum lens kalitesi )[signature][hline]www.fuysal.com
Mesaj tarihi:
nerden buldun resimleri adresini versene eğer sen çekmediysen;)[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Mesaj tarihi:
bi soru sorduk aylar yıllar önce cevabını alamadık ama olsun.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Kingpin pardon :)

Daha önceki mesajları okuduğunu düşünmütüm...

vet gözler PS... öyle yeşil göz sanırım hiçbir zencide olmaz:D
Mesaj tarihi:
ya önceki mesajları okumadım okumam gerekir mi bilgi içeren birsey varmı ki? saedce güzel fotolar ve nereden aldığını soruyorum.
neyse ortamı germeyelim
bir de aslanın kulağı mı yok benmi yanlış gördüm.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Mesaj tarihi:
evet okuman gerekir....

en azından ilk mesajı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 02 Ekim 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eğer çekmediysen demiştim. benim mesajımı okumamışsın. neyse orada canlı hayvanın kanını akıtıp içiyorlar mı ? n kadar iğrenç .......[signature][hline]iki sey sonsozdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
X- Fotoğraf çektim bak ne güzel
Y- Nerden aldın?
X- Çektim
Y- sen mi çektin yoksa başka yerden mi aldın....
X- çektim bak bu da çekerkenki fotoğrafım:
Y- çekmediysen nerden aldın?
X- offf.... www.fotokritik.com/jinni

:)
saçma sanki :p just my two cents :P[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 02 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
inanmıcaksınız ama ben o zenciyi tom welling e benzettim :p resmen zenci versiyonu.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Sağolun... sağolun... :)

Ya Atlasa göndercem fotoğrafları da... sizden aldığım gazla NG'ye göndedim... şimdi benimle tanışmak ve çalışmak istiyorlar :)

Bu günlerimi size borçluyum arkadaşlar...
Mesaj tarihi:
Özendim cidden : ) Birde ilk sayfayı açtığımda fotoğraflara baktım. Sonra genel gelmiş bi fake kafa buluyor milletle dedimde öyle değilmiş. : )) Çok güzeller gerçekten. Tebrikler.

Birde keşke altına imzalarını atsaydın. Birileri bir yere alıp koyarsa senin bilgin dahilinde olmadan adının görünmesi bir artı sağlayacaktır.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
gerçekten çok güzel hepsi ayılıp bayıldım burda :)
tebrikler[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin...
anılanılanılanılanılanılanılanıl
  • Yeni Oluştur...