Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözünüz Şenlensin diye :)

Jinni

Öne çıkan mesajlar

said:
[b

ama geniş açım 35mm (28mmx1.6)... bunu kesinlikle arttırmam lazım. 28mm (18x1.6) bile yetmiyor neredeyse... nedir önerin? işe yarar mı para kaybı mıdır?

[Bu mesaj moriteri tarafından 01 Ekim 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir]

sey sorim, ne is icin yetmiyor? dahada genis dersen 12-24, lere zoomlar var (ebay de 800dolar civari idi nikon icin sanirim)..daha da inilir asagilara, balikgozu felan, ama distorsyon abarti boyutlara gelir, yani isteklerini karsilarmi o efekt bilemem..

onun disinda 50 $ e fisheye'imsi converter lar var...ama haliyle imajin cevresine dairesel sekilde renk bozulmasi yaratma ihtimali yuksek (malum lens kalitesi )[signature][hline]www.fuysal.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya önceki mesajları okumadım okumam gerekir mi bilgi içeren birsey varmı ki? saedce güzel fotolar ve nereden aldığını soruyorum.
neyse ortamı germeyelim
bir de aslanın kulağı mı yok benmi yanlış gördüm.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

X- Fotoğraf çektim bak ne güzel
Y- Nerden aldın?
X- Çektim
Y- sen mi çektin yoksa başka yerden mi aldın....
X- çektim bak bu da çekerkenki fotoğrafım:
Y- çekmediysen nerden aldın?
X- offf.... www.fotokritik.com/jinni

:)
saçma sanki :p just my two cents :P[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 02 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Özendim cidden : ) Birde ilk sayfayı açtığımda fotoğraflara baktım. Sonra genel gelmiş bi fake kafa buluyor milletle dedimde öyle değilmiş. : )) Çok güzeller gerçekten. Tebrikler.

Birde keşke altına imzalarını atsaydın. Birileri bir yere alıp koyarsa senin bilgin dahilinde olmadan adının görünmesi bir artı sağlayacaktır.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...