mono Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: [b ama geniş açım 35mm (28mmx1.6)... bunu kesinlikle arttırmam lazım. 28mm (18x1.6) bile yetmiyor neredeyse... nedir önerin? işe yarar mı para kaybı mıdır? [Bu mesaj moriteri tarafından 01 Ekim 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] sey sorim, ne is icin yetmiyor? dahada genis dersen 12-24, lere zoomlar var (ebay de 800dolar civari idi nikon icin sanirim)..daha da inilir asagilara, balikgozu felan, ama distorsyon abarti boyutlara gelir, yani isteklerini karsilarmi o efekt bilemem.. onun disinda 50 $ e fisheye'imsi converter lar var...ama haliyle imajin cevresine dairesel sekilde renk bozulmasi yaratma ihtimali yuksek (malum lens kalitesi )[signature][hline]www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nerden buldun resimleri adresini versene eğer sen çekmediysen;)[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Çirkinkral biraz okusaydın konuyu?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Abi sen afrikada mı yaşıon, nerden buldun onları?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Afrika'da yaşamıyorum :) üstelik pek abi de değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bi soru sorduk aylar yıllar önce cevabını alamadık ama olsun.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kingpin pardon :) Daha önceki mesajları okuduğunu düşünmütüm... vet gözler PS... öyle yeşil göz sanırım hiçbir zencide olmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 belkide ormanda lens takıp piyasa yapıyordur :) neyse ama resimdeki vurgular falan güzel yani[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya önceki mesajları okumadım okumam gerekir mi bilgi içeren birsey varmı ki? saedce güzel fotolar ve nereden aldığını soruyorum. neyse ortamı germeyelim bir de aslanın kulağı mı yok benmi yanlış gördüm.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet okuman gerekir.... en azından ilk mesajı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 02 Ekim 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eğer çekmediysen demiştim. benim mesajımı okumamışsın. neyse orada canlı hayvanın kanını akıtıp içiyorlar mı ? n kadar iğrenç .......[signature][hline]iki sey sonsozdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 X- Fotoğraf çektim bak ne güzel Y- Nerden aldın? X- Çektim Y- sen mi çektin yoksa başka yerden mi aldın.... X- çektim bak bu da çekerkenki fotoğrafım: Y- çekmediysen nerden aldın? X- offf.... www.fotokritik.com/jinni :) saçma sanki :p just my two cents :P[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 02 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 inanmıcaksınız ama ben o zenciyi tom welling e benzettim :p resmen zenci versiyonu.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 helal ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hani yeni fotoğraflar[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o süper valla tebrikler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ee hani Atlas ? Hani ? Profesyonel bir fotoğrafçı olmanı istiyoruz :) Harcanıyorsun.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 harcanmak çok enteresan bi tanım bak. :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sağolun... sağolun... :) Ya Atlasa göndercem fotoğrafları da... sizden aldığım gazla NG'ye göndedim... şimdi benimle tanışmak ve çalışmak istiyorlar :) Bu günlerimi size borçluyum arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 buldular kral fotografcıyı kapmak istiyorlar agırdan sat kendini bilmemki fln yap ;) :tebrikz: bu arada son fotolar da über[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tebrikler Jinni =)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 abla çok güzellrer ya orda olmak isterdim yani çok güzel devam devam devam[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Özendim cidden : ) Birde ilk sayfayı açtığımda fotoğraflara baktım. Sonra genel gelmiş bi fake kafa buluyor milletle dedimde öyle değilmiş. : )) Çok güzeller gerçekten. Tebrikler. Birde keşke altına imzalarını atsaydın. Birileri bir yere alıp koyarsa senin bilgin dahilinde olmadan adının görünmesi bir artı sağlayacaktır.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gerçekten çok güzel hepsi ayılıp bayıldım burda :) tebrikler[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 süper fotolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar