Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlar, iki eleman cuma namazında birisi telefonu o gün almış,namazın ortasında acemi abinin telefonu başlıyor zitdirii zitdiriii... Bütün millet küfür ederken abinin çabalarını gören arkadaşı aynen söyle diyor: "kul euzu birabbin nas -yes'e bas-melikin nas -yes'e bas- ilahin nas yese bas"[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 LoL,oke?Because That's All...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ehueheu çarpılcan kıs...:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bir de adam cuma namazında çalan telefonunu kapatiyom derken yes e basıp adamı arayan alacaklısı, telefondan borçlusuna saydırıyor versiyonu vardı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çorlulumusun sen bu espirinin aynini festivalde yaptıydı elemanın biri ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben çorumlu değilim ama espriyi çorummludan aldım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çok matraksın allah için[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar