banker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadaşlar telsimden msn ye girmek için bir programı yuklemek lazımmış bu programi internetten indirebilmem için bildiginiz veya önerdiginiz bir site varmi ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 normal msn de oluo galıba telefona telsim internetle girilen msn lerde warda telsime özel ilk defa duydum walla[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Benim bilidiğim telsim,turkcell vs. fark etmiyor,telefonun da programın yüklü olması yetiyor.Yanlış biliyor olabilirim genede...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 programı nerden indirebilirim ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hiç bir fikrim yok arkadaş ta vardı ama çocuğuda göremem..(= anam MayheM biliyo ben ona bi sorarım nerden indirmiş diye..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cok saol valla[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ceptemsn war onu dene[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 burdan yukleyebilirsin tele göre..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar