Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ek kontenjan / gidememe durumu

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

İlk seferde tercih yapıp hiçbir yere yerleşemedim. Ek kontenjanlar üzerinden Kıbrıstaki bir okula yerleştirildim fakat şuanda gidememe durumum ortaya çıktı.

Kıbrıs üniversitelerinin denkliği yokmuş sanırım. "Ek kontenjanlar" üzerinden tercih yapıp (aynı zamanda kıbrıs olması) , yerleştirilip o üniversiteye gitmemeye karar verirsem ve bu sene tekrar girmek istersem okul puanımda bir düşme yaşanırmı?

- Eğer düşerse ne kadar düşer? Oranı miktarı nedir?[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train |
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

Chris, ben geçen sene Ek Kontejanla Doğu Akdeniz Ün. İşletme bölümüne girdim. İlk sene sonunda da Ankara Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümüne yatay geçiş yaptım. Bunun yanında 3 tane daha okul yazdım yatay geçiş için hepside kabul etti başvurumu. Eğer Doğu Akdeniz'e gittiysen denklik var diyebilirim.

Bilkent Üni., Başkent Üni., Çankaya Üni., Ankara Ün. bunlara kabul ettiler başvurumu. Diğer yandan ODTÜ, GAZİ de kabul ediyor ama onlar aynı zamanda ÖSS puanına bakıyor.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...