Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 İlk seferde tercih yapıp hiçbir yere yerleşemedim. Ek kontenjanlar üzerinden Kıbrıstaki bir okula yerleştirildim fakat şuanda gidememe durumum ortaya çıktı. Kıbrıs üniversitelerinin denkliği yokmuş sanırım. "Ek kontenjanlar" üzerinden tercih yapıp (aynı zamanda kıbrıs olması) , yerleştirilip o üniversiteye gitmemeye karar verirsem ve bu sene tekrar girmek istersem okul puanımda bir düşme yaşanırmı? - Eğer düşerse ne kadar düşer? Oranı miktarı nedir?[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kesin düşer aynı durum arkadşıma oldu. miktarını tam bilmıom ama okul puanın yarısını allırlar herhalde..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bildiim kadarıyle AOBP yi 0.8 le carpacaklarına 0.3 le carpıolar.yani ortalaman 5.0 sa 80 puan gelecegine 30 puan gelecek.[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 faradayın dedıgı dogru okul puanı max.100 oluyor ve normalde 0.8 ıle capılıyor.sen okul 1.cısı ısen 100*0.8=80 olucana 100*0.3=30 oluyor....[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O okula kayıt yaptırmazsam düşmüyormuş?[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Chris, ben geçen sene Ek Kontejanla Doğu Akdeniz Ün. İşletme bölümüne girdim. İlk sene sonunda da Ankara Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümüne yatay geçiş yaptım. Bunun yanında 3 tane daha okul yazdım yatay geçiş için hepside kabul etti başvurumu. Eğer Doğu Akdeniz'e gittiysen denklik var diyebilirim. Bilkent Üni., Başkent Üni., Çankaya Üni., Ankara Ün. bunlara kabul ettiler başvurumu. Diğer yandan ODTÜ, GAZİ de kabul ediyor ama onlar aynı zamanda ÖSS puanına bakıyor.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar