Noriendel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Cypherda lvl 60 Elemental Lord satıyorum.. isim Ave 21k üzeri np var.. ankaradan olursanız memnun olurum [email protected] msn adresim.. Bu siteye 2 veya 3. yazışım satış için buraya mı yazlılıyor bilmiyorum.. yanlışsam özür dilerim :=))[signature][hline]Ave Cypher lvl 6x 2xxxx nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 pazar alanina yazicaksin yanlis yere yazdin..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ave nie satıyon le charı[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Biraz fırca yiyebilirsin, buraya yazdıgından ötürü.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 6x xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bi şey demiyorum diyen demiş ama kısacası il sırada PAZAR ALANI var oraya yazsan daha iyi :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bende satıyorum charı bak ama buraya yazmadım PAZAR ALANINA yaz[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yahu 1 kişi yazmış pazar alanına diye tamam,geri kalanlar nabor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar