0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abiler yawss bu adamlar sketon sekline giriyolar trans. kagıdı ile bide kafalarının yanında pelerin sallanıyo ben onu sadece pelerinli clan masterlerı yapo sanıyodum ama bugun gordum polifoniq_osduruq da yapıo ama o clan baskanı deil bu nasıl oluyo soleye bilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 polifonik gelsin o söylesin :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 onu gordum bugun esland da ama pm blockluydu soramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ha bide şey war sawaslarda adam lar tepeden yesil renkli notice geico bunudamı sadece pelerinli clan masterleri yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sn yenisin glba :P[signature][hline]:::bu::oyundan::kurtulmam::lazım::: CHAR SATILIKTIR OZELLİKLER: NATİON:HUMAN LEVEL:60 SERVER:ARES FİYAT:BAKCAZ BİŞEYLER(HELE Bİ KONUSALIM) E-MAİL:[email protected] KAYDEDECEK OLANLAR LUTFEN İSTANBUL'DAN OLANLAR KAYDETSİN. (CHAR UCUZDUR BU ARADA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ewet sadece lwl 52 mage war baskada yoq carım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hmm züper.ne diim[signature][hline]:::bu::oyundan::kurtulmam::lazım::: CHAR SATILIKTIR OZELLİKLER: NATİON:HUMAN LEVEL:60 SERVER:ARES FİYAT:BAKCAZ BİŞEYLER(HELE Bİ KONUSALIM) E-MAİL:[email protected] KAYDEDECEK OLANLAR LUTFEN İSTANBUL'DAN OLANLAR KAYDETSİN. (CHAR UCUZDUR BU ARADA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sen yorma abicim bunlarla güzel kafani. git takil kes level kas .. napacaksin üstteki yesil yazilari . %99'u ciddiye alinacak sey degil zaten. Pelerinde nedir :D bos sey bunlar[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: RuneLaFey, 28 Ekim 2005 00:01 tarihinde demiş ki: sen yorma abicim bunlarla güzel kafani. git takil kes level kas .. napacaksin üstteki yesil yazilari . %99'u ciddiye alinacak sey degil zaten. Pelerinde nedir :D bos sey bunlar ok ona ugrasıom zati herseyden once lwl kasacam buama atlanmı o a.q atlanmı bole %1 bile oynamıo off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 asdasda geldim ben ne skeletoni ne pelerini :Dnerde gördünüz :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 esland da la nasıl yaıon sen onu hem skeletonsun hemde pelerin cıkardın gordum soramadım a.q pm blockluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: 0ttavio, 28 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki: esland da la nasıl yaıon sen onu hem skeletonsun hemde pelerin cıkardın gordum soramadım a.q pm blockluydu valla pm her daim blocklu..özellikle yaptıım birşey yok oldu bitti:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: said: 0ttavio, 28 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki: esland da la nasıl yaıon sen onu hem skeletonsun hemde pelerin cıkardın gordum soramadım a.q pm blockluydu valla pm her daim blocklu..özellikle yaptıım birşey yok oldu bitti:D yalancı gozumusun onunde yaptın ne yoqoldu bitti yaw nasıl yapıon ole kafasından pelerin cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: 0ttavio, 28 Ekim 2005 00:55 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 28 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: said: 0ttavio, 28 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki: esland da la nasıl yaıon sen onu hem skeletonsun hemde pelerin cıkardın gordum soramadım a.q pm blockluydu valla pm her daim blocklu..özellikle yaptıım birşey yok oldu bitti:D yalancı gozumusun onunde yaptın ne yoqoldu bitti yaw nasıl yapıon ole kafasından pelerin cıkıyo kafadan koparmışım demekki xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Geçende de Vinc3_Carter arkdaşımız troll olmuştu pelerini elinde tutuyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahhaah:D poliye ben örettim onu :D gel bana pm at her daim açıq :P[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Ucuncu_deli, 28 Ekim 2005 06:39 tarihinde demiş ki: ahhaah:D poliye ben örettim onu :D gel bana pm at her daim açıq :P kop xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:58k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar