Eldoriann Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bilgisayarimda bir sorun var. Durmadan oyunu acarken ve kurarken windows a donuyor hata rapotu falan yaziyor... Oyuna girdim ama oyun icerisinde bazi karakterleri mavi bi kare icerisinde goruyorum ( ekran karti sorunu olamaz cunku ekran kartim Radeon9600 ve butun yeni driver lar yuklu ) ayrica bilgisayari daha yeni tamire verdim. Format atilmis butun parcalarin son driverlari yuklenmis... Service pack 2 yuklu olan bi bilgisayar... Belki cd yi alip tamamen install edersem sorundan kurtulabilirim... Eger istanbulda mecidiyekoy/sisli ye yakin oturan ve cd si olan bi arkadas varsa cd leri kopyalamak veya satin almak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morpneo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Benden alabilirsin kopyalamak için ama Kadıköydeyim. Para verme bence altı üstü cd işte. Kopyalayıp getirebilirim kadıköyde bi yere alırsın, bulamazsan yakında ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben de verebilirim, hatta yarın veya cumartesi mecidiyeköy'de işim var.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar