Levent Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 23 Ekim Pazar günü İstanbul üniversitesi ÖKM de saat 11:00 da başliycak Extended formatında constructed turnuva olucaktır, katılım ücreti 5ytl olup verilicek ödül katılımcı sayısına göre oranlanıcaktır. ÖKM nin yerini bilmeyenler için kabaca bir tarif olarak söyliyebileceğim, İstanbul üniversitesi Biyoloji kampüsüne veya Fen edebiyat fakültesinin Fen kapısına (otobüslerin son vezneciler son durağı olan kapı) gelmeleri, burda kime sorarsanız ÖKM (ögrenci kültür merkezi) siz mutlaka gösterirler yerini. Yinede bulmakta zorlanan arkadaşlar için yetkili kişinin telefonunu buraya not ediyorum. Rahim Ertap: 0532 553 86 00 Extended formatında oynanabilecek setler; Sixth Edition Seventh Edition Eighth Edition Tempest Stronghold Exodus Urza's Saga Urza's Legacy Urza's Destiny Mercadian Masques Nemesis Prophecy Invasion Planeshift Apocalypse Odyssey Torment Judgment Onslaught Legions Scourge Mirrodin Darksteel Fifth Dawn Champions of Kamigawa Betrayers of Kamigawa Saviors of Kamigawa[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net [Bu mesaj Levent tarafından 18 Ekim 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 deckte yeni bitiyor katılsammı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ban'lı kartların listesi?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 www.wizards.com/magic burdan bak[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar