RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Okulda hergün bir-iki grubun standi aciliyor..müzik falan caliniyor t-shirt stiliyor..bende göyle birseyler yapmak istiyorum.Bilgisayarimi götürüp bisiler çalismak istiyorum fotograf çekip üzerinde birseyler yapmak veya daha farkli seyler...ps u gayat iyi kullaniyorum..ihtiyacim olan hizli bir proje...mutlaka sizin okulda da yapilmistir festivallerde falan..Bana biraz fikir verebilirmisiz?Tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 muzik cogu insanin hayatında oldugu için, onların işi biraz daha kolay senden. cok ilgi cekici konular bulman lazım, projeden kastın ne anlamıyorum ama ilgi cekmek için standına gelen insanların resimlerini bi digicam ile cekip onların onunde komik hallere sokabilirsin fotoşapla projeden kastettigini anlayamadıgım için belki işine yarayamayacak bi fikir ama:)idare ediver[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar