MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bazı arkadasLar savaşta lic kestiginde 10 m exp geliyomuş sizce bu dogrumu ?[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Karşı ırkın mekanını basınca onların mekanında kesersen ve içinden simgeyi çıkarırsan gelir simgeyi kime vereceini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Olabilirde olmaya bilirde[signature][hline]Nick:Nikmikyoq LvL:5x Clan:I_Lowe_You Nation:Karus Np:Henüz Boswerin :D [Bu mesaj Dark_Mare tarafından 27 Ekim 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Az önce yaptım görevi 10 m exp verdi. Lichlerden çıkardığın sembolü mage drake ye veriosun oda sana 10 m exp i verio.[signature][hline]Jr__/:::HUMAN__KILLER:::/5*/Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tüm exp veren questleri lvl 61 den sonra yapın bayağı bi kazancınız olacaktır ;)[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 KnuCkLeS arkadasımız sen yaptım diyosun nasıl yaptın bize bi anlatırmısın detaylıca ?[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Lich Quest i 61 de yaptım %7,57 verdi 62 de Fallen Angel denicem bakalım o kaç verecek :D Bu arada istila sırasında Lich içinden Karus/Elmorad symbol u Asga da bulunan Arch Mage Drake ye veriosun + Arch mage drake den 1 de 3,000 exper görevide yap DipNot:Taş attında kolun mu yoruldu :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 geçenlerde gittik abyys de centur kesmeye herkes buff acc swift wolf vs vs :D aldılar neyse baktım vurmaya başladılar bende vurdum önce vurunlar hemen öldu bende town cektim :) centur buff ve defansı siliyomuşşş....bilginize.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ezik tosba ezikk tosbaa shellerin neredE?? :D shellerim yok shellerim yok ölürüm cz de!! :D :-p[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ahahaha Islak Tosba Islak Tosba kuyruuuun nereeede :D Kuyruuum yok Kuyruuuum yok Yüzerim dereede :D ahaha seninki Pk modu olmuş :D Yinede güzel :D Thanx :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kesinlikle dorudur.. ben yaptim gorevi savasta karsi tarafin kallugasında kesiyon sonra quest yapiyon takır takır xp leri aliyon:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 azuhdauhd doru evet =) quest bu ..[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: MiLiTaN_44, 27 Ekim 2005 15:11 tarihinde demiş ki: bazı arkadasLar savaşta lic kestiginde 10 m exp geliyomuş sizce bu dogrumu ? Tam olarak nası olduğunu anlatayım , Savaşı kazanan ırk düşman ırkı istilaya gittiğinde , onların haritasındaki lich leri kesip içinden karşı taraf hangi ırks ise o ırkın sembolü çıkıyo, 1 tane questi tamamlamak için yeterli , bu item trade edilemez bir item ve merchantada konulmayan bir item ayrıca, aldıgın symbol u , orcsan linate , human isen raibadaki arch mage drake e götürüp lunar war ile ilgili questi tıklıyosun tam adı şu anda aklımda yok ve , I brought el morad / karus symbol secenegini seçiyosun , ve 10 milyon exp geliyo ... map download için www.knight-online.com.my [signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 28 Ekim 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ee o zaman neden herkes onu yapmıyo öyle bişi varsa deru veya apos kesicegime gider onu keser daha iyi :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 quest sadece 1 kere yapılabiliyor[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar