arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 meleklere hitaben benim şiirlerim.. Bir uzaktı bana gelecek Adımlarda öte ya'dellerde kaldı Onca mağralarda kalan gençliğime Galebe vurdu sessizliğin aşkım Yorganımda senin kokun rüyandan kalan.. Geride kalanım mutsuz Liriklerimde onca sarhoş Dans eder benim... Geçmişten bir umut beklerken Ardına bakmadan ağlamak Sizlerden uzaktayım,bulutlarda Sizlere hitaben..Meleklere hitaben benim şiirlerim.. Galebe yemişim,polis sirenleriyle Gömüldüşüm tabutumda Zebani rolunda bir melekti annem Yastayım,yaşım 17,belki ölmüşüm Belki de 'Ecelini' bekler ömrüm Sisli,karanlık gecelerde kayboldum Yardım elini uzatanlar ahtapotlar Kalemimi kağıdımı kemiren Fareler var etrafımda... Sessizlik çöktü mahalleme Sensizlik çökmüş odama Rujların seni beklerken O kurumuş dudakların öpülmeye hasret belki de... Gönül bağında zinmcirler Aşk mı bu kalbim göğsumu tekmeler Melekler seni anar her gece Ben ise onlardan bir haber yaşamaktayım'meleklere hitaben'!!! kankam yazdı bunu arkadaşlar lütfen yorum yapın onun için çok önemli olucak :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yorum yok :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar