ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ha dumi sanada soliyim sen 1 vsv 1 de beni alana 10gb veriyodun. hala gecerliyse bu olay 2 dakkada halledek bu olayi scroll parasi bittide ama hala bu tur artistler icin sakladıgım 10-20 tane asid potum var istersen bır ara yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ooojeeem den iddia büyük =) doru söLüo ya eskilerinden beramus un oLsa bu zamana kadar oLurdu.Zaten oLcagı varsada Beramusta oLmaz yaLancıktan server[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ooojeem Su anda _furisode_ ile ben oynuom. dd helmet yok vurma bana =) bide senin yaptıgın ayıptır Görmüon mu teke tek Yapıom adamla dalınır mı :([signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hade yaw.. bak ben bunu kaçırmışım.. ulan adamlar bi char için yakında hayattan disband edicekler bizi a.q :D kime güveneceğimi şaşırdım.. OssSuruka Güveniorum :P nerde LAan shardlar :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar