caghan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya realizm empresyonizm ekspresyonizm ve romantizm le ilgili tez hazırlamam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim bi site ismi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 google... git bak sittin tane kaynak var. hepsiyle alakali tez diildir o ayrica, sadece ikisini karsilastirmadir ki realizm'le romantizm'i karsilastirman zaten sayfalar surer... birebir bunlarin arasindaki fark icin yazilmis yerler var... hic bulamazsan gidip sparknotes'ta ara, orda iki donemin eserlerini inceleyip yazi yazmis birileri kesin vardir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yerse delikanlı olup 'bunlar boş işler' yazarsın. bence boş işler değil bu arada. belirteyim.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ağbi herkes aynı şeyi yazıyo yok google bak yok arese bak kimsede bi numara yok.neyse sen yınede bı bak istersen kolay gelsın[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne demek bi numara yok? bilenler bulanlar bu bilgilerle mi dogdular? herkes gitti bi yerden arastirdi. bu odevi veren okulun kutuphanesi de vardir. o yetmedi google gibi bi kaynak var iste. arattiginzaman sana wikipedia cikiyo zaten, orda anlatmistir yeterince... daha google'i acip aramaktan aciz adam gelip "yeni konu"ya tikliyo, sonra bi de yol gosterenlere laf ediliyo ya ben ona yaniyorum asil. yani google'i acip aratmak bu kadar mi zor? ya da pati'ye bu kadar mi bagimlisiniz onu merak ediyorum. burda her soylenenin dogru olmama ihtimalini gormezden mi geliyosunuz yoksa, anlamadim ki... yani adam gibi kaynak varken niye insan gelir buraya konu acar??!!?!?! ya da konu acan adam gercekten yardim mi istiyodur yoksa "uff bu islerle uurasiyorum, ay cok bos isler, ama kahretsin iste sanat vs." triplerinde falan midir?!?!! imdak![signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kutuphaneye git, olmadi riglous yazmis wikipedia var, olmadi googledan baska bisey bul. hop diye aradigin hersey onune gelmez...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar