KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ya hani böyle 70mb uzun bir şey indirirsiniz, tam o hırsla açacakken birden lisans ister.Tam 4 tane indirdim ve hepsi lisans istiyo bunun çözümü yokmu ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ????????*!!!!??[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ne tür videolar onlar? Her tür video lisans istemez çünkü, kendimden biliyorum :P Sinir olacaksın tabii ki. Git bir yerden al. Mesela Yazıcıoğlu var. "Gençler CD mi lazım?" :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne lisansı?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ya ooohoooo narutonun hentaileri yazıcıoğlundan yok ayıptır söylemesi :D Bu arada bi sorum daha var, bunda gerçekten yardım lazım, Razorback 2.1 dışında başka servera bağlanamıyorum ve bu razor 2.1 in pingi 800-900 arasında ama 125-200 olanlar falan bile var.Bunlara bağlanırken oturum açma izni alırken takılıyo.Yüksek ID'm var.Çözüm ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bazı serverlar bağlanırken login olduğun user i önceden web ine kayıt ettirmen gerekiyor bazı dc++ gub lari gibi url lerini ziyaret et tavsiyem url lisen ulaşamıyorsan google dan server isimini search et atıyorum "razorback emule server" vs.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Lisans istiyorsa bişey yapamazsın.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sende öyle vidyo indirmiycen illa indireceksen bakacan mpeg indirecen :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 windows media player gerekli lisansları otomatik indiriyor olması lazım. Lisans dediğin de video kaç kere kopyalanmış diye takip etmek için yapılan bir şey. Çoğu zaman yüklemesen bile oluyor da, bazı sitelerden mesela çektiğim videolar lisanssız çalışmazdı. Onların lisansını da sitesinden satın alıyordun. Sen videoları nasıl çalıştırmayı denedin?[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu o tip bir lisans değil. Dosyanın indirildiği siteye ait geçerli bir kullanıcı adı ve şifre girmek gerekiyor.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar