SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben oyuna girmeye çalışıorum ama herseferinde hackshieldi geçiyo ve sonra Can't create D3D Device çıkıyo.Belki daha oncede soylenmiştir ama ben goremedim topiclerde lutfen yardımcı olun bana..İlginiz için teşekkur ederim... En Büyük Cimbom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ekran kartın 3d degildir veya directx i yüklemen gerekir veya ekran kartının driver ını tekrar yuklucen.[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tmm bi deniyim format attımda pc ye ondan oldu ben bi bakam dediklerine cok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Milo, 28 Ekim 2005 00:46 tarihinde demiş ki: ekran kartın 3d degildir veya directx i yüklemen gerekir veya ekran kartının driver ını tekrar yuklucen. aynen ben sölicektim arkadaş sölemiş bence sorun direcx de onu bi yüklemeyi dene başta sonra diğer seçeneklere geçersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Pc den fazla anlamadıgım için oluyo bunlar yardım larınız için saolun :D Tmm deniyom ilk once bunun cdsini bulmak için cdlerimi karıştıram.OOooOo saat 1 olmuş yarın kurs var hade iyi geceler artık yarın bakarım yardımlarınız için tenk yuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar