MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar paypala üye oldum add kart deyınce su sekılde hata verıyor... We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment. Message 3005 nasıl oldu sersenız 4 digits diye bi numara istedi son 4 rakam seklınde yanı bende kart no su sandım denedım denedım sonuc bu sanırım kartı bloke ettı paypal bu sorunu nasıl duzelteceyız... Not: Sitede yukarıdakı hatanın çözümü olarak cookieslerın ve temp.int.filesin bosaltılması felan yazılmıs denedım olmadı baska makınadan denedım yıne sonuc verdı. bilen birisi varsa yardım lütfen[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 www.knightonlineworld.com orda yardimci olucak seyler wardi en son oraya baksana bir. sonda 4 code dediqi kredi kartinin arkasindaki 4 numara war onu isdiordu sen ne yazdin pardon ?[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aynen bende yaptım o digits no hatasını benimde hkartımı bloke etti =( Aynı mesajı banada veriyor. Sitede denilenleri yaptım başka bilgisayardan falan denedim olmadı. Ben acacaktım tamda bu yazıyı gördüm yardım bekliyorum bende[signature][hline]Jr__/:::HUMAN__KILLER:::/5*/Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aynı hatayı bendede verdi ilk kaydolurken..daha sonra tekrar dene büyük ihtimalle kaydolursun.[signature][hline]server:Ares Level 62 %13 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 2 gundur denıyorum olmadı[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya beyler yanıtlayacak yokmu? arkadas knight sitesi vermiş ama oranın forumları felan calısmıyor ki daha neresınde bu konu link verilirs en azından primerium olamıyorum yardım lütfen[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kimse bilmiyor mu :([signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kredı kartın hangi bankaya ait ve visa. mastercard olayını yapman lasımm .. ben akbank ve card finans harıcı butun kartları denedım olmadı :)[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşım daha önce çok yazıldı arama yapsaydın?paypal üye olunca ve kart no'su girince senin kart hesabına 1.95 borç geçiyo:-)ve sana diyoki extrende harcamanın karşısında(1.95'in) 4 digit olucak o senin expand use number2ın diyo.extrenden o numarayı al siteden onayla bi zahmet diyo.hemen kredi kartının bankasının telefon bankacılığını ara bu numarayı sor.benim de herşeyim ok.olmasına rağmen bütün gold premium başvurularım refund(geri iade )oluyo,bunun nedenini bilen de bana yardım etsin.[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paypal ile ilgili bir kaç ayrıntı; 1-Garanti ve Yapı Kredi kartlarım çalışmadı, ama Finans,Dış Bank ve Hsbc sorunsuz çalıştı. 2-4 digitli numara hikayesi sadece limit arttırımı içindir, size verilen limit sadece KO için yeterde artar bile. O yüzden yapmanıza gerek yok, hatta yapmamanız daha iyi.(Hem 1.95 cebinizde kalır, hemde hesabınız 100 usd civarında limitli olduğu için güvenli olur) 3-Paypal dan yapılan ödeme hemen kartınıza yansımaz. 1-2 gün sonra çekilir bu sırada kart lkimitiniz dolduysa refund olabilir. 4-Paypal üyeliğini normal Paypal sitesinden yaptıktan sonra, KO power up strore da kullanın. KO power up storedan paypal aboneliği yapınca sorunla karşılaşanlar oluyor. 5-Firefox kullanın (IE sucks :) )[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:144.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 +1 ve kredi kartlarının arkasındaki güvenlik numarasının son 3 rakamı kullanılır.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse® Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadoka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 4 digit muhabbeti 1.95 kredi kartına işlendikten sonra gelicek 4 rakam, hesap extrende görebilirsin rakamları yada bankana telefon edersen ordanda bilgi verirler ama sanırım zaten işlemleri buraya kadar getirdisen üye olmuşşsun hesabını kullanabilirsin 4 rakamı sonrada eklesen olur :) [Bu mesaj sadoka tarafından 27 Ekim 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar derdimi anlatamadım tamam üye oldum ancak o 4 numaralık zımbırtıyı deneyınce ekledıgım kart bilgileri yok oldu yanı paypala tanımlı bi kart kalmadı. siz diyorsunuzkı son 4 no gir sorunda bu zaten tanımlı kart olmadıgından 4 noyu girecek yer yok.. yenı bir kart ekle dedıgımde ise visayı secıyorum kartnoyu yazıyorum guvenlık kodunuda giriyorum ancak yukarıdakı gibi 3005 hatası verıyor ve kart eklemıyor. yanı sorun add card yapamamda[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bir arkadasin basina da buna bezner bir sey gelmisti.sadece bekle.verdigin kartan 1.95$ dolar cekicekler-cekmislerdir hatta.kkna gelince o 4 digit onu gir oarya sorun kalmyor.ama bir sure beklemen gerekicek.yky ve garntide soun yok.bahsetigim arkadas garantiden yapmisti.bir hafta sonra geldi..[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya arkadaşlar anlatamıyorum :( şimdi tanımlı kart yok ortada vede paypal yenıden kart tanıtmaya calıstıgımda yukarıdakı hatayı verıyor... Tanımlı kart olayınca ben o gelen numarayı nereye yazarım? su anda yer yokki 4 no isteyen.. sorun kart ekleyemem[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dedimya aynı sey arkadasin basina gelmisti.oda baska kart eklemeye calismisati.ilki garntiydi.2.si yky.hatta yeni acc acti ona ekledi ykyi vb.ama yky gelmedi pass.sona garntinin extrasi gelince abkti 4 digit orda girdi onu ve tmm.eger sende gelmiyordsa o passi girecek yer. karta gelince pass ac yeni acc gir oraya pasii.[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaş o paypal accouunt'unu sil ve yeniden account oluştur o zaman siteden türkçe adımları takip ederek account oluştur yavaş yavaş..ama ben hala cvp alamadım yav herşeyim tam ama alamıyom sürekli refund yav...a.q para da kazandıramıyoz yav bu herifler ne cins 10 tane mail attım hala cvp yok.[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kredi kartının arkasındaki son 4 rakamı degil 3 rakamı yazmanız lazım heryerde o 3 rakam gecerlidir..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadasım sen ekstredekı son 4 rakam deyınce netten banka hesabıma baktım paypal yaklasık 2.2 milyon para cekmiş xxxxPAYPAL--*EXPUSE xxx xxx xx 24/10/05 Gibisinden Bi acıklama var yanında x ler rakamlar oluyor goruldugu gibi 4 tanelık rakam var kısaca ektrebilgileri elimde ancak paypalın sayfasında o 4 numaranın gelecegı menu yok add card da yapılmıyor. Ayrıca paypal hesabımı kapatım actım hemde fefalarca ama add card kısmı tamamlanamayınca diger sonrakı asamalara zaten gelemıyorum arkadasın nasıl halletmıs bu 4 no işini bi bilgin varmı[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin [Bu mesaj MiloCan tarafından 27 Ekim 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bi benımmı basıma gelmıs yaw bu olay cevap verebilen yok :)[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar