Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yüzlerce raven harpy humanları kovmaya yetti :)[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Sackville.....Best xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 GMden özel hediye mi bu?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayır :)) humanlar orc base önüne her gün yıgılıolar..onları kovmak için:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Sackville.....Best xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 off gm voker olmuş işe bak :Pp[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Umarım bu salak herif dengelleri ayarlamak için humanlari orc yapmas :S gerçe orc olmak istiyorum çok ark varda hiç çevre olmas :([signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tek lure da 1 lvl atlanır orda :D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tek novada da information dolar :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu adam sarhoş a.k bu ne yaa adam merket kurdu diye bamladı o harpylerde başka bir olay bulutların arasından geldi sanki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Zaygygaya önce arkadaşın trade block unu düzelttik sonrada human lar için yardım istedik biff den saolsun salladı human ları :D aç human lar kenarlara 8tane mage gçeiyolar alıyolar lupine hadi herkese yallah..... Drop rate de süper yani tam hb apos a giderken duke çıktı karşıma kestik ne çıksın? alchemy staff+5/bilmem kaç dex gm iyi t*ş**k geçyio bazen :D [signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! [Bu mesaj _BugsBunny_ tarafından 25 Ekim 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 O_o[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bugs hala benden bi roc alacagın var ^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 orclar base den çıkamıyorsa bu orcların ezikliğidir... zamanındada orclar güçlüydü,şimdi humanlar...[signature][hline]server:cypher nick: ::judge:: clan:darkfear lvl:61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 :yapma: [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 25 Ekim 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 humanların güçlü olduğu falan yok human çok kalabalık çok fazla skill bug yapan var çok fazla program kullanan var[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 104.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 base den çıkamıyorsanız o sizin probleminiz. yada çıkmayı bilmiyorsunuz. bende orc'um ve çok rahat çıkıyoruz adam gibi bir party ile humanları yarabilirsiniz.[signature][hline]server:cypher nick: ::judge:: clan:darkfear lvl:61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: polifonik_osuruk, 25 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: bugs hala benden bi roc alacagın var ^^ Sittiğ lemn almam ben o roc u :D dupe o artık ama zamanında değildi :P[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ReTro, 25 Ekim 2005 15:37 tarihinde demiş ki: base den çıkamıyorsanız o sizin probleminiz. yada çıkmayı bilmiyorsunuz. bende orc'um ve çok rahat çıkıyoruz adam gibi bir party ile humanları yarabilirsiniz. Çok biliyomuş gibi konuşma daha sen cypher da worm keserken biz ares de town nuke yapıyoduk aoe human :D[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Areste biraz zor be humanlar o kadar kalabalıkki orc base in etrafı full human[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 104.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 canım ben garoofla oynuyorum ezik istersen gel bir arena yapalım[signature][hline]server:cypher nick: ::judge:: clan:darkfear lvl:61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ReTro, 25 Ekim 2005 15:37 tarihinde demiş ki: base den çıkamıyorsanız o sizin probleminiz. yada çıkmayı bilmiyorsunuz. bende orc'um ve çok rahat çıkıyoruz adam gibi bir party ile humanları yarabilirsiniz. Sen Ares e Gel Gülüm...[signature][hline]Serwer: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: ReTro, 25 Ekim 2005 15:44 tarihinde demiş ki: canım ben garoofla oynuyorum ezik istersen gel bir arena yapalım Aferim sana...İstersen SS yada F9 ol konuşman EZİK...[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 f9 lada gelebilirim hiç problem değil yane.[signature][hline]server:cypher nick: ::judge:: clan:darkfear lvl:61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Arkadaş humanlarda çok skill bug var demiş; Arkadaşım orc ve adamların Abyys'ini gördüm. Adamlar bir solucan için nova atıyor, daha ne olsun[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ReTro, 25 Ekim 2005 15:37 tarihinde demiş ki: base den çıkamıyorsanız o sizin probleminiz. yada çıkmayı bilmiyorsunuz. bende orc'um ve çok rahat çıkıyoruz adam gibi bir party ile humanları yarabilirsiniz. zuhaha..karşında 315135321523523 tane human mage var ken base den çık..sana accountu vericem:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:xD Clan Leader hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: _BugsBunny_, 25 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 25 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: bugs hala benden bi roc alacagın var ^^ Sittiğ lemn almam ben o roc u :D dupe o artık ama zamanında değildi :P dupe mi? sen varken lam dupe bana mı düşer?[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:xD Clan Leader hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar