-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende aynı sekilde banlıyım yani sadece o karekter banlı start dediginde dc veriyor diger karekterden girip inn dekileri alabilirsin ve prenium uyelikte alabilirsin ben bugun aldım uyelik ve msj attım siteden bekliyorum ama daha önceki msj ımda yardımcı olabileceklerini sölediler sanırım üye olunca acılma ihtimali yüksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bir zamanlar GM Arkadaslar Bas Bas bagırıp Sitede yazmıslardı. "1 AY OYUNA GIRMEYEN CHARLAR SILINECEK" Benımde boyle 1-2 charım var yani ban değil direk char delete.Sen goruyorsun ama charını silmişler bişi bekleme artık arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aynı sorunu bende yaşıyorum .. yandaki charla bankadan herşeyi alabilyorum ...2. gün oldu hala aynı şekilde dc hatası veriyor ve gold premium var bende .. sitedede accountunuz bloke degil diyor ve customere birsürü mesaj attım hala cvp yazmadılar.. knightın forumunda okudum bazı ülkelerde bu dc sorununu yaşıyor ... büyük bir umutla açılmasını bekliyoruz :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abi 1. resme yorum yapamam ama 2. resimde ne dio senin carın blocklanmamıs dio notblocket dio orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu oyunu kuranlar vs. sapıtmış.herkes kafayı yemiş.bnde yedim kafayı nu oyun yuzunden :([signature][hline]:::bu::oyundan::kurtulmam::lazım::: CHAR SATILIKTIR OZELLİKLER: NATİON:HUMAN LEVEL:60 SERVER:ARES FİYAT:BAKCAZ BİŞEYLER(HELE Bİ KONUSALIM) E-MAİL:[email protected] KAYDEDECEK OLANLAR LUTFEN İSTANBUL'DAN OLANLAR KAYDETSİN. (CHAR UCUZDUR BU ARADA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar