dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [spo1=Tıkla :(][/spo] Arkadaşlar iste Bu ban Değilse Nedir Dİye Sorduğum Olay... 2 Gün Oldu nerdeyse Hala Aynı MEsajı Alıyorum!!! Ama yandakı Chara Basıyorum O giriyor oyuna bunda SUREKLI DC... (Bi gun tek seferde yapcam bu resim işini)[Bu mesaj dexter tarafından 27 Ekim 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 uehuehue yazık olmush :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 BUnda komık olan nedir??? Şimdi Bir kaç kişi askıda kalmış diyor,Bİr kac kişi ban yemişsin diyor,Bir kaç kişi charın silinmiş Diyor!!! EE bunlardan Hangisi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [spo1=Tıkla :(][/spo] Bu işten bir şey anladıysam Çöldeki Bahtsız BEdevi Olayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 banlanmamışsın enteresan bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kardeş ingilizcem çok yoktur şuna hiç yoktur desek :D [Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 27 Ekim 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Your Account Has Not Been Blocked Accountunuz banlı değidir Diyor.... Banladılarsa Adam Gibi Şu sebepten Banladık desinler ya bu ne biçim rezillik böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sdce o chara ban atilmis acaunt'unun tamamina ban atilmamis.. bi arkadasiminda aynisi premium alip sansini denicek .. sende al bi prem. sansini dene..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Pre aldıktan sonra customer dan mesaj atmayı denıeycekse hıç denemesin Tüm upraşlarıma rağmen bir yanıt alamadım... Herhalde soğuk su içmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 pre warmi yani snn ?[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Spoof, 27 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: sdce o chara ban atilmis acaunt'unun tamamina ban atilmamis.. bi arkadasiminda aynisi premium alip sansini denicek .. sende al bi prem. sansini dene.. böyle birşey olması saçma bildigim complete id ban yer,hiç giremessin..[signature][hline]server:Ares Level 62 %13 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: slusherz, 27 Ekim 2005 00:49 tarihinde demiş ki: uehuehue yazık olmush :/ ne kadar komik bi durum dimi?arkadaşın 60 level charının oyuna girememesi..[signature][hline]server:Ares Level 62 %13 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aynısı benim bii arkadaşımda da oluyoo 1 ay banlanmış oda sende banlanmışsın kısacası bu :d[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: polifonik_osuruk, 27 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki: said: Spoof, 27 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: sdce o chara ban atilmis acaunt'unun tamamina ban atilmamis.. bi arkadasiminda aynisi premium alip sansini denicek .. sende al bi prem. sansini dene.. böyle birşey olması saçma bildigim complete id ban yer,hiç giremessin.. Peki şu charın askıda kalması gibi bir olay olabilirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ChALLeNgE, 27 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: aynısı benim bii arkadaşımda da oluyoo 1 ay banlanmış oda sende banlanmışsın kısacası bu :d NErde yazıyor 1 ay banlandığı link varsa verebilirmisin??? Banlandıysam Ona göre bir kaç yeri haber ediyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hayir ya askida kalsa max 24 saat deylim benim ark. in kac gun gecdi ayni sey... sanirim dupe item satin alirsan kullanirsan sitede yazdiqina gore 7 gun ama benim ark'in nerdeyse 10 gun oldu daha ayni..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: polifonik_osuruk, 27 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki: said: Spoof, 27 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: sdce o chara ban atilmis acaunt'unun tamamina ban atilmamis.. bi arkadasiminda aynisi premium alip sansini denicek .. sende al bi prem. sansini dene.. böyle birşey olması saçma bildigim complete id ban yer,hiç giremessin.. Hayır istersen sadece chara ban atabilirsin ve ban atılan char oyuna giremez. Hatta süreli ban bile atabiliyorsun. 7 gün 2 hafta vb... Kısıtlayıcı ban(trade block.inn hostess block). ve 1 kaç tane daha ban şekli var.[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) [Ares] AswaN Clanı Forum Sm00th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Benimkinin Ne Olduğunu nerden Öğrencem peki ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Sm00th, 27 Ekim 2005 02:21 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 27 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki: said: Spoof, 27 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: sdce o chara ban atilmis acaunt'unun tamamina ban atilmamis.. bi arkadasiminda aynisi premium alip sansini denicek .. sende al bi prem. sansini dene.. böyle birşey olması saçma bildigim complete id ban yer,hiç giremessin.. Hayır istersen sadece chara ban atabilirsin ve ban atılan char oyuna giremez. Hatta süreli ban bile atabiliyorsun. 7 gün 2 hafta vb... Kısıtlayıcı ban(trade block.inn hostess block). ve 1 kaç tane daha ban şekli var. hmm..tmm sm00th abi kızma :) bilmiyodum öğrendim valla thank you :)[signature][hline]server:Ares Level 62 %13 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: dexter, 27 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: [spo1=Tıkla :(][/spo] Arkadaşlar iste Bu ban Değilse Nedir Dİye Sorduğum Olay... 2 Gün Oldu nerdeyse Hala Aynı MEsajı Alıyorum!!! Ama yandakı Chara Basıyorum O giriyor oyuna bunda SUREKLI DC... (Bi gun tek seferde yapcam bu resim işini)[Bu mesaj dexter tarafından 27 Ekim 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Yan charlarla girip bankandan herhangi bir itemi ustune alabiliyomusun?Eger alamıyorsan charın trade ban yemistir .. trade ban aynı idden bir itemden 3 tane ustunde olunca oluyo sanırım ..Bunun düzelmesi icinde o itemleri atman gerekiyo üstünden onuda yapamıyosan düpe itemlerin silinmesini beklemen gerek ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yan char giroyur oyuna MErch bile kurdum 700m parada kastım bu sayede ama asıl char girmıyor ıste o 2.gonderdıgım resımdekı ekran Sureklı Karsıma Cıkıyor DC DC DC DC DC DC DC ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Hayır istersen sadece chara ban atabilirsin ve ban atılan char oyuna giremez. Hatta süreli ban bile atabiliyorsun. 7 gün 2 hafta vb... Kısıtlayıcı ban(trade block.inn hostess block). ve 1 kaç tane daha ban şekli var. Peki benim yediğim bu ban permanent Ban falanmı??? Yad belli bir süreliğine atılmış bir banmı??* Bİlgi verirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benim bi arkadasıma oldu aynısı adam hiç giremiyodu çarına.. açılmıyodu hiç sonra bazı arkadaslar bekle açılırdı cocuk yenı çar açtı şimdi ıwı 52 :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lapitus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dostum bak ben jinnig denen halttan ban yedim aynısını bende de yapıyor bu bakımdan banlısın Anlatabildimmi ban yedigimi dc oldugum için göremedim dier cafemizden telefon acıpta solediler o bakımdan Gm lere ulasmayı dene bişler yapmaya calıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: dexter, 27 Ekim 2005 07:15 tarihinde demiş ki: Yan char giroyur oyuna MErch bile kurdum 700m parada kastım bu sayede ama asıl char girmıyor ıste o 2.gonderdıgım resımdekı ekran Sureklı Karsıma Cıkıyor DC DC DC DC DC DC DC ... Ben ban yemisin demedim eger yan charla girip bankadan item alamıyosan ban yemisindir demek istedigim eger öyle ise düpe itemden yemissindir sanırım bunun icinde düpe itemlerin silinmesini beklemen gerek ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar