Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8.2 patch ver addon sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EU versiyonu olan oyunu yeni kurdum ve clienti açarken sol alt koşede olan addon iconu gözükmüyor ve bu nedenle yüklediğim addonlar gözükmüyor.acaba başkasının başına gelen warmıdır acaba
Mesaj tarihi:
sen konunu ne olduğunu analamdın heralde ben Addonlarun versiyonundan bahsetmiyorum oyuna girerken Addon seçeneğinin olmmasından bahsediyorum.
senin söylemenlemi bu konular kitleniyor acaba ?
Mesaj tarihi:
1. olarak konu kilitlenebilir=konuyu kilitleyin deil konu kilitlenebilir yanlıs anlama demek
2. olarak dier baslıklara bak ben bile bi iki tanesinde gordum addon sorunsalı ve bununla ilgili olarak hep olduunu bilmen lazım her patchte bi cok add-on gidiyor bazısı kalabiliyor tabi
Mesaj tarihi:
ya bak en yine yanlış analadın sorun addonun versiyonun eskimesi yada kaybolması değil.sorun clienti açıp şifre filan girdikten sonra karekter seçimi ekranında sol alt köşede addons diye bir bölümün bende olmamsı şuan olay budur..
Mesaj tarihi:
Interface/AddOn'u kontrol et. Daha sonra login penceresi icin mod kullaniyosan onu sil (autologin). Olmadiysa WTF/Account/****/ icini sil. SavedVariables.lua dosyasinda bir terslik olmus olabilir. Yalniz bunlari yaptiktan sonra tum UI'ni bastan duzenlemen gerekicek, macro dahil. Ondan dikkat et.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
  • Yeni Oluştur...