Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce neden?!? :(

dynasty

Öne çıkan mesajlar

çoksevdigim yani yakın diye bilecegim bir arkadasım var.kız kendi sevgilisinin msn adresinden giriyor ve bana(yakın sayılan arkadasın adına seda diyelim) bn artık sedayı sevmiyorum diyor vee bn dumur oluyorum.

yaa anlıyamadım baska bişe bn artık sedayı deil seni seviyorum diyor. çok sinirlerm bozuldu ve dedim ki'' sen sedanın sevgilisi diilsin ,bn sana inanmıyorm çünkü seda bnm en yakın arkadaslarımdan.bunu ne ona nede bana yapabilirsin '' dedm.ama bu hala devam ediyor.sora bide içimden bi ses bu seda ve seni deniyor diyo.

sora birden sedanın sevgilisi çıkıyor ve seda giriyor!!! sedaya soruyorm sevgilin nerede?!?!?!?! oklda diyor bana.sora bn gelicem diyip çıkıor ve tekrar sedanın sevgilisi giriyor !!!!!?!

konusmAYa devam ediyoruz.seda senmisin diyorum oda hayır diyor! sora tekrar bu çıkıp seda giriyor.!!!!!? (çok karıstı ama böle valla:D)sedaya tekrar soruorm sensn dimi diyorm veee kız pişkinlikle EVETBENİM !!!!diyor.

şimdi bunu size anlatmamın nedeni böle kendime yakın gördügüm bir insanın bana neden bu şekilde bir oyun oynaması?
Sosyal ağlarda paylaş

kıskançlık...başka bi nedeni yok.. hadi kız kızı kıskanır da erkek , sevgilisinin normal erkek arkadasını niye kıskanır.. bi kız arkadasımın sevgilisi de beni kıskanmıştı..artık konuşmuyoz kızla.sildim msn den falan gitti...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım yanlıs anladın kız bu oyunu yapıo bana(bu arada bnde kızım!!!)acaba bnm kendi erkek arkadasını sevdigimi mi düşündü?!? ama mümkün diil çnkü bnm o çockla alakam yok sadece meraba fln deriz.neden böle yapıo bu kız yaaa:( bnide üzüyor
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman yapabileceğim en mantıklı yorum , "canı sıkılmıştır" olacak...

Bebekken hepimiz mal oluyoruz, sonra 20'li yaşlara kadar bazı kızlar o mallıklarını gayet başarılı bi şekilde korumayı başarıyolar... O arkadaşlardan biri olsa gerek, gayet başarılı...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

16 yaşında hala ilkokula gidilebiliyor mu?? bu oyun bana o zamanları anımsattı. bence boşver, gerçekten sana yakınsa da uzaklaştır... seni ne yerine koymuş olduğunu düşün...

Tabii onun erkek arkadaşında hoşlanmadığın konusunda için rahatsa....[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte bence o zaman onun sana olan arkadaşlığından şüphe etmen lazım biraz. sen öyle bir insan değilsin o seni ne hakla böyle görebilir.... üzülme bence onun kendine güveni yok o yüzden sana bile şüpheleniyor... diye düşün...[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha yok , bazen bu tür tipler çıkabiliyo demek istemiştim. Yanlış anlamışsın, bi espri mahiyetinde yani...

Neyse sana da en yakın arkadaşlarından biri denk gelmiş, şansın yokmuş...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 26 Ekim 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
sanırım yanlıs anladın kız bu oyunu yapıo bana(bu arada bnde kızım!!!)acaba bnm kendi erkek arkadasını sevdigimi mi düşündü?!? ama mümkün diil çnkü bnm o çockla alakam yok sadece meraba fln deriz.neden böle yapıo bu kız yaaa:( bnide üzüyor

yo yanlış anlamadım... kızlar ne olursa olsun birbirini kıskanır.. tanımadıklarını bile.. itiraf.com oku ispatları da orda var :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

didem ne dion ya kiz sende dalga gecio sen ciddiye alip kusuyosun kizla ahahahahhaha supersin aheuaheuaea

yani bu olayi saka olarak yapmis arkadasiminz dynasty e ben taniyorum kendisini cok sakaci bi insan :D (walla ole) dynasty de ciddiye almis yok ole bisi.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

slm sana o oyunu oynayn kişi(seda:Pnerden buldun bu ismi:S:P) olark cvp yaziyim neden..sen manyak mısın ben nie senin pascalı sevdiğini düşüniim?aklımın ucundan bile geçmedi,geçmiş olsaydı bunu direkt gelir yüzüne söylerdim,ayrıca bu SADECE bi şakaydı,bunu bana onlarca kez yaptılar biz de birbirimize yapıyoruz,kimse ne alındı ne bu kadar büyüttü,ayrıca bana mal diyen mal arkadaşm,şakanın mallıkla ne ilgisi var
senin en küçük şeyleri büyüttüğünü bilmeyen kalmamıştı ztn(şimdi bunu söyledim diye de küsersin ama öyle),neyse artık anlamış oldukk...![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kim demişti ya biri demişti millet kişisele konu olmak için özel hayatını mı değiştiriyor şekillendiriyor mu demişti, cok tutustum okuyunca ama unuttum şimdi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

konusmaya devam etme bence[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...