TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yazdığım Şeyi bulamıyorum Clan Rankingin sitesi neydi Pfffffffffff ?[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: TaLkative, 27 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Yazdığım Şeyi bulamıyorum Clan Rankingin sitesi neydi Pfffffffffff ? yok ranking falan olum..o site update edilmemiş bayadır..salla sen gönüllerin sonuncususun:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Haha koptum valla LOL!! gjsadkgjkasjgkasgjkadjgkla :D:D:D:D polifonikcim gel senle 1vs1 yapalım bakiym ne kadar sağlamsın canım pet magem benim :DNova atıp kaçmak yok ama :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris [Bu mesaj VW__ tarafından 27 Ekim 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 olm var ya yazmışlardı burdan biiiri :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ueaueuaeuaeu ben mi sonuncuyum Nicee :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: VW__, 27 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Haha koptum valla LOL!! gjsadkgjkasjgkasgjkadjgkla :D:D:D:D polifonikcim gel senle 1vs1 yapalım bakiym ne kadar sağlamsın canım pet magem benim :DNova atıp kaçmak yok ama :D yok abi ben dm keserken gelirim yanınıza cz de:D..bu arada paper oldum :D:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hayırlı olsun kardeşim... İnşallah herşey gönlünce olur..[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O site http://www.konptracker.com/ Ancak hiç bakmana bile lüzum yok,zira o site aslında her gün official sitede yayınlanan Knight Ranking listesini alıp,bir önceki günkü listeyle karşılaştırıp,aradaki farka göre kim ne kadar NP yapmış olayını hesaplardı...İlk 100 de olan (yada herhangi bir vakit ilk 100 e girmiş) insanların ismi vardı orada...SÜrekli ilk 100 de olan bir adam için OK,ancak diğerleri için sağlıklı değildi verileri... Epey bir vakittir official sitede ranking bölümü olmadığı için,o da haliyle güncellenemiyor zaten... [Bu mesaj forzaeses tarafından 27 Ekim 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 www.knightonlineranking.tk?..[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar