alyy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 horde için bu polearm, wand veya crossbow dan birini aldımız q i bulamadım alterac mountain da q giver a baktım yok o q, tottbot dada q i buluamadığından şikayet etmiş insanlar, patch notlardada göze çarpan bi değişiklik yok nerdedir q bilen varsa yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 korrak questiydi eskiden, o quest kaldırıldı. alterac girişine gidip The Battle of Alterac questini alcaksın. quest rewardlarda gozukmez ama bitirince yeni bi quest verir ve alırsın ödülünü.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ally dada öle ama rewardlarda özükmüo sadece para gözüküo[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben ally ken gözüküyodu patch lerle değimiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar