arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hatırladın mı baba? Yalnız bir gün dogusunda Ölüne bakıp agladım bu gece Gazetelere sarılı bedenini Optum de agladım bu gece... Macka parkının yollarına Gül ektim senin için Hayatıma geride bıraktıklarını ektim Bahçene ektim bir sürü çınar Solmasınlar diye! Bu gun yalnızım baba! Seni gurbete bıraktım Annem ise yorgun,bitkin belki d Yarın olamayabilirim belki Dogup batan güneş gibi! Geceleyin ay ışıgında Belki bir meyhanede Kim bilir bir sarap,kim bilir belki bir rakı Sürükler ardına gelen yarını Koluna almış beni gözleri yaşlı... Yaşadığım her günüme isyanım Beni kelbimden yaralayanlara Hatırladın mı baba Bu gun yalnız bir gün! Kimleri gördüm bu yasta Ne kızlar sevdim ince belli sarı saclı Olamadılar baba annem gibi Saramadı hiç birisi beni onun gibi Şimdi hastadır,yorgundur belki Düşmüştür şimdi ellerin bagları Kim bilir yatıyordur sessizce Hatırladın mı baba Elimizden tutan kalmadı Bu gun yalnız bir gun kankam için yorumlar önemli lütfen..:)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar