Sorunun yada derdin nedir? Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Alıp veremedigin yada kendini göstermek için ispat etmek istedigin şey nedir? Mangalda yanan köz gibi parlıorsun?
bunları imzamnda toplicam. lolsun , yorumsuz birisin... şaka gibiyim şaka. hemen cheat diyelim olay biter nede olsa.
[signature][hline]Server: Aresbunları imzamnda toplicam. lolsun , yorumsuz birisin... şaka gibiyim şaka. hemen cheat diyelim olay biter nede olsa.
LvL: 64 (Paladin)
Clan: -
Race: El morad
[Bu mesaj AresMajere tarafından 11 Temmuz 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar
BuRiAL_TR
Evet ss de pek açık değil ama hiç donmadan,yavaşlamadan (hiç kimse donmadı,yavaşlamadıda ardımdan üst üste çakmaya başladı) sürekli koşuyordum ve bence o mesafe yeterli değil hasmez.
[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Temmuz 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
vktk
uzaktan vurup aynı zamandada koşmaya devam edip karşındakine damage verme cheatimi :)
ya banada bir çok kez oldu
adamla aramda dağlar var
o koşuyor vuruyor ben kaçıyorum
ama aradaki mesafe lunar war alanı kadar.
ya sen 256k ile bağlanıyorsan ve karşındakilerin çoğu 2mbit ile bağlanıyorsa
izin verinde adamlar biraz vurdum.
hatta bir rivayete göre 2mbit ile bağlananlar oyuna direct lvl 60 olarak başlıyormuş.[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş
Lonely
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
Baş Düşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Sosyal ağlarda paylaş
HasMez
Yorumsuz birisin...
bunları imzamnda toplicam. lolsun , yorumsuz birisin... şaka gibiyim şaka. hemen cheat diyelim olay biter nede olsa.[signature][hline]unholy ownz u
_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Sosyal ağlarda paylaş