arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 KANATLAN DA GEL ANNE! Bu gece başka parlamakta ay gözüme Ne Öpüpte sarılabilecegim bir ya Ne de elini tutabileceğim bir babam var Yalnızca sen varsın anne... Geceleri ruzgar tenli ellerinle Yuzumu oksayıp hasretle öpüşün Ninniler esliğinde ezan seslerine burundun Son ugurlayısım seni gurbet yolunda anam Bu gun yalnız bir gun! Odamda resimler kaldı bir tek Dudağımda isminin melodısı Cıglıklara bagladım yarınımı Kanatlan da gel anneciğim.. Bu gece soguk gecer Elimde sönmüş sigaram Huzurla çektigim duman Haberin olsun içiyorum anne.... Bu gun yarın olmasa da Geceler gunduze,ay gunese ihanet eder gibi Hayata düştüm,yardım et anne! Her ne olursa olsun sev beni anne! Dokunsan aglamaklı oldum Bir yaz aksamı doldu gozlerim İki satır yazayım dedim,Olmadı! Donuk yazdı şiirlerim... Nesnel baktım hayata Gelip gecici birer galebe Tıpkı sen gibi uctular ellerimden Simdi bedenim yaslanmış kurumuş Sanki ben gibi.... Yalnızım anne! Suratıma kapalı kalpler Emek verip de alamadıgım anda kanayan kaç bin yara var bebegim.. Uzakta da olsan Hakkını helal et anne!!!!! bi kaç yorum yaparsanız sevinicez kankam için çok önemli :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar