Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadaşlar bugün giriyorum 1dk sonra disconnect oluyorum iki arkadaşa daha sordum oonlardada öleymiş.sizdede varmı bu??server:frostwhisper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Şimdi banada oldu :/[signature][hline]''Erdemin büyügü seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen,esirgeyene vermen,sana kötülük edeni bagışlayıp,dost elini uzatmandır.'' Hz. Muhammed Valhar-Member of Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oyuna girsen bide lag problemi beklio seni :([signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Onuda şimdi yaptım :) Gerçekten harika yani herşeyin içine edilmiş addonlar dahil,ne bu ya 1 saat sonra MC var ben daha oyunu oynayamıyorum, kolpa serverlar bu kadar dayanıyor demek.[signature][hline]''Erdemin büyügü seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen,esirgeyene vermen,sana kötülük edeni bagışlayıp,dost elini uzatmandır.'' Hz. Muhammed Valhar-Member of Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kolpa serverlar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Blizzard ın serverlarina sövmek anlamında :)[signature][hline]''Erdemin büyügü seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen,esirgeyene vermen,sana kötülük edeni bagışlayıp,dost elini uzatmandır.'' Hz. Muhammed Valhar-Member of Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 add-onlarım gitmiş olamazzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 51 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ab deyim.. 7500 latency ile... sövmediğim yetkili kalmadı..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar