LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 diez de eternity clanı nın başkanı su anda 70+ lvl ı olan rebelde20 hacklenmiş bulunmakta ve eternity clanı dagıldı... eternity clanı sıralamada 3. olması lazım en son durum boyleydi... geçmiş olsun diyelim rebeldeye :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kötü olmuş be ama lvl 70 charım olacak bende sıradan bir şifre veya d.t yi değişik bişiler girmeyecem enteresan bence gündemde kalmaya çalışıyo oo :D :D :D :D :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 geçmiş olsun not(ii olmuş kurtulduk)[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hem 70 lvl hemde elmoradlar da np sıralamasın da 1. idi:D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 adam lvl 70 o charı çok rahat geri alabilir ^^[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 alır inşallah[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 off ben öle bişey olsa bi yıl boyunca ağlarım varya:D kaç yıllık emektir o[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sevindim oo ii olmuş kurtulduk eternityden[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 valla fazla yıl oldugunu sanmıyorum cunku diez acılalı 13-14 ay oldu :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 admın serveti bıttımı sanıyorsunuz adamın muhhakak pazar char ları var clan bankası var. adm şifresınıde cevresınden dolayı kaybetmeyecegıne gore pekde adamı enterese etmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 galiba warriorları hackliyorlar şu sıralar 62level char gitti bende :/[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gm le bire bir baglantısı vardır bişiy olmaz ona gmle baglantı kurdugu an rollback yaptırır çara ve d.t ve passwordunu deiştirir ^^[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 70 değil 72 itemların bazılarını yakmış, bazılarını 1 coinsten satmış vs.vs. eternity dağılmadı,clanı yeniden kurup hemen cape quest i yapıp yeniden pelerin taktılar. yapanın bir türk olduğu iddia ediliyor.(küfür etmiş falan filan) [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 26 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 70.99 da bırakmıştı en son ko da.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: vktk, 26 Ekim 2005 19:06 tarihinde demiş ki: yapanın bir türk olduğu iddia ediliyor.(küfür etmiş falan filan) aksi olsa oyunu bırakırdım ztn xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bi yerdede yazık aslında adam süperdi :)[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yazık bea üzüldüm biras adam kasmış sonu bumuydu[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Vangel gerekeni yazmış daha uzatmaya ne gerek var?[signature][hline]Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: pisikopat_5, 26 Ekim 2005 19:04 tarihinde demiş ki: admın serveti bıttımı sanıyorsunuz adamın muhhakak pazar char ları var clan bankası var. adm şifresınıde cevresınden dolayı kaybetmeyecegıne gore pekde adamı enterese etmez :) pazarı charı olabılır ama bu son 1 hafta içinde bır degısıklık vardı onda yanı pazar charı deıl kendı charı ile satış yapıodu 7-8 saat moradon da kaldıgını bılıyorum beraber yan yana durduk :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ucuza da satıyordu :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cok nadir server da bırı cıkıyor oyunu bırakıyorum veya server degıstırıyorum dıyor pazar kurun alıcam dıyo ve o anda kı bir ezık o an milyarder oluyo bırkac kere boyle bırseye ras geldım. bi bana vurmadı bu olay belkıde char ı hekleyen kısıde boyle yapıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: pisikopat_5, 26 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: cok nadir server da bırı cıkıyor oyunu bırakıyorum veya server degıstırıyorum dıyor pazar kurun alıcam dıyo ve o anda kı bir ezık o an milyarder oluyo bırkac kere boyle bırseye ras geldım. bi bana vurmadı bu olay belkıde char ı hekleyen kısıde boyle yapıyordur yazdıktan sonra kontrol etseydin, anlaşılmıyor sanki, -ya da ben anlamadım- :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 26 Ekim 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 SON DAKİKA! Eternity clanı tekrar kuruldu![signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 a.k yaa öff biz alt clanıydık rebelde20 e yazık valla çok üzüldüm ii olmuş dienlerin de a.s iyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yazık kere yazık diyecek birşey yok hee diyeceksiniz rebelde 20 yi severmiydin 'hayır sevmezdim ipne gelip bossa ks yapıyor her neyse' ama çok yazık o kadar emek o kadar çaba bide eğerki bunu yapan bi türkse yüksek ihtimal böledir de ne diyem valla bütün emek hırsızlarına ............... diyorum başkada bgirşey demem yakında bende giderim kesin bi şerefsiz hacker yüzünden veya başka tanığım bi player.... bu kadar basit olmamalı herşey KE yi ve bunu yapan firmayı asıl bulup .............. yapmak lazım .......... oğulları daha sağlam bi yapı üzerine yapamamışlarmı oyunu şu hacker denilen adamların en azından ellerini kollarını sallayarak 70+ üstü bi adamı hacklemelerine izin vermeyecek bi yapıya sahip olmalı güvenlik açısından diyecem ama herkes ve bende bi tarafımla gülecem bu dediğime her bok yapılıyor kosp macro dupe diyecek birşey yok hee oynamıyacammı oyunu oynayacam tabiki yine hemde deliler gibi ancak yazık günah bu kadar basit olmamalı bazı şeyler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar