delimaniac Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Masaüstündeki İcona Tıkladığımda (Knight İconuna) Gene o kırmızı ekran geliyor fakat şöyle bir hata da vererek geliyor... LOGIN SERVER CONNECTION FAILED!PLEASE RETRY CONNECTING ! Bunu neden diyor anlamadım...Siteyi normal İ.Explorerla Açıyorum fakat bu hatada sanki bağlanamıyomuşum gibi sölüyor ve update etmiyor yardımcı olursanız sevinirim !![signature][hline]-Okuyo musun ? -Evet -Sevişek mi ? -Oluuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Biraz sabır edip denesen girmeyi başarırdın . Arasıra savaş varken yoğun oluyor launcher Bunun yerine Knight Online klasorunun içerisindeki knight online simgesinden girsen daha rahat olur.[signature][hline]Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 çok acayip :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu banada cok oluo :([signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 51k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimaniac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Calamity, 26 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Biraz sabır edip denesen girmeyi başarırdın . Arasıra savaş varken yoğun oluyor launcher Bunun yerine Knight Online klasorunun içerisindeki knight online simgesinden girsen daha rahat olur. Canım arkadaşım benim dokundurma var galiba ama bende baglanamama sorunu var 1 gün boyunca denedim biraz sabır dediğin 2 ay falan heralde ;-) ben senin dediğin her yolu denedim hackshield içinde patch hatası oluyo manual patch uyguladım ama gene olmadı anladıını umuyorum inş. böyle tavırlar sergilemessiniz sadece adam gibi bi cevap bekliyorum...Tkrr Saygılar...[signature][hline]-Okuyo musun ? -Evet -Sevişek mi ? -Oluuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 login (giriş) server (server) connetion (baqlantı) failed (hata) please (lütfen) retry (tekrar) conneting (baglanın) demek istiyo :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimaniac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: MiLiTaN_44, 27 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki: login (giriş) server (server) connetion (baqlantı) failed (hata) please (lütfen) retry (tekrar) conneting (baglanın) demek istiyo :) Valla çok sağol yani bilgilerinle aydınlattın beni dalga mı geçiyosun yoksa ciddi miydin ?[signature][hline]-Okuyo musun ? -Evet -Sevişek mi ? -Oluuur [Bu mesaj delimaniac tarafından 27 Ekim 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: delimaniac, 26 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Masaüstündeki İcona Tıkladığımda (Knight İconuna) Gene o kırmızı ekran geliyor fakat şöyle bir hata da vererek geliyor... LOGIN SERVER CONNECTION FAILED!PLEASE RETRY CONNECTING ! Bunu neden diyor anlamadım...Siteyi normal İ.Explorerla Açıyorum fakat bu hatada sanki bağlanamıyomuşum gibi sölüyor ve update etmiyor yardımcı olursanız sevinirim !! Server'ın yogun oldugu saatlerde login olmayı denedigin icin o uyarıyı veriyo 2-3 dakika devamlı login olmayı denersen baglana bilirsin server'a ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimaniac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Snip3R, 27 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki: said: delimaniac, 26 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Masaüstündeki İcona Tıkladığımda (Knight İconuna) Gene o kırmızı ekran geliyor fakat şöyle bir hata da vererek geliyor... LOGIN SERVER CONNECTION FAILED!PLEASE RETRY CONNECTING ! Bunu neden diyor anlamadım...Siteyi normal İ.Explorerla Açıyorum fakat bu hatada sanki bağlanamıyomuşum gibi sölüyor ve update etmiyor yardımcı olursanız sevinirim !! Server'ın yogun oldugu saatlerde login olmayı denedigin icin o uyarıyı veriyo 2-3 dakika devamlı login olmayı denersen baglana bilirsin server'a .. Dostum 1 gün boyunca belli aralıklarla denedim o aralıklarda 5 dk fln ama 1 gün boyunca sonuç fısstı ama senin için bi daha denicem ;)He bi de reinstall yapsam düzelir mi acep ?[signature][hline]-Okuyo musun ? -Evet -Sevişek mi ? -Oluuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar