Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüxexes-Athena Canlı Perf.

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Kurban'ın üyeleri de var ya. Bittiler benim için. Dağılmasına üzüldüğüm bi gruptu. Athena'nın eski şarkıları çok güzel bence ama yenilerini beğenmedim. Eski şarkılar da söylüyolar mı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

fena grup değil athena.. ama alternative dışındaki rock türlerine yaptığı yorumları pek beyenmedim.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 26 Ekim 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Hayko ne lan ?tipe bak mauahau

Senden benden iyi müzik bilgisi olan ve gözündeki şaşılığı ile dalga geçicek tipler olsa bile müziğiyle o tiplere savaş açan İNSAN :)

Eğer şarkıcıları tipine göre eleştriceksen sanırım ilk önce bu bbking nie bu kadar şişman felan fıstık die konuya girmeliyiz hea ?..

Hayko at bi çığlık evladım ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

süper bi adam o hayko cepkin...

2 sene önceki sarıyerde çıkıcaklardı ilk gün iptal olduğu için çıkamamışlardı.. bilet paralarının iade edildiği yerde süper geyik çevirmiştik bilet kuyruu ile alakalı..

Dün yuxexes de ilk defa dinledim.. her ne kadar yaptığı tarz pek fanı olduum bi tarz olmasada karakterli bi müzik..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

zevkli bir programdı, bi ara ciddi ciddi yerlerde sürünerek koltuklara gelmesini bekliyordum burakın, olmadı ama, böeak[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...