toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Merhaba Paticik K.O oyuncuları =) Ben geçen sene başlamıştım level 40 küsür mage charım vardı yaz boyunca hiç oynamadım şimdi oyuna bağlanıyorum eski account'umla ama char secme ekranından charımı secemiyorum. id: Socian lvl: 0 falan fişman yazıyo anlamadım gitti. Ne olucak şimdi yeniden kasmak zorunda mıyız?[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bence yenıden kasmaya başla buraya yazma boşuna hatta şimdi kasmaya başlasaydın şimdiye 10 olmuştun :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 okuldayım şu anda =) bi bilen anlatsın nedenini zaten yeniden kasıcam problem değil.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 1 ay oynamayınca siliniodu galiba pre. üye olmayanların karakteri . Seninki de galiba o yüzden silindi =(([signature][hline]Jr__/:::HUMAN__KILLER:::/5*/Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 silindii yok.. ben en son gecen yaz oynami$tim.. $ifrei unuttum =).. KE geldikten sora sitede dei$iklik oldu ya, forgot passworddan maile geliodu.. $ifremi daha yeni aldim.. char sapa saglam.. lvl 60 hala :p satabilirim, fazlalik cunku :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaaaa =( ben bi ss alıp gostereyim size en iyisi[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [spo1=Aha da ss][/spo] Eskiden ben oynarken char seçme ekranı böyle değildi. Şimdi biraz değişmiş sanırım. Gördüğünüz üzere charımın nicki duruyo -Socian- ama level 0 görünüyo. Start diyince de bu hatayı veriyo ya. silinmemesi lazım nasıl giricem ben bu charla ühü =([signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 up! yok mu bilen 1 kişi bile yahu?[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 anlamadın mı henüz, yeniden kasıcan :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 grandhero nasıl oynayabiliyo ya ben de oynamak istiyorum =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hehe bilemiyorum artık. server seç sen yardımcı olabilecek bir üye vardır sanırım..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ares'deydi benim char işte giriyorum arese yukarıda anlattığım problem olusuyor.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hm. yeniden kasacaksan yardım edebiliriz dicem de benim int priestten bi fayda gelmez :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 peki mage acıcam tekrar. ilk kararkter yaratırken statları vs nasıl seceyim bari bunu söyleyin de başlıyım bari ya :([signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ss e gore senın o adres de hıc bı char yok yada sılınmış yanı elveda ett :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 off yardım edin de bari başlayalım mage char acıcaz statları falan soyleyiverin yahu[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: toggie, 26 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: peki mage acıcam tekrar. ilk kararkter yaratırken statları vs nasıl seceyim bari bunu söyleyin de başlıyım bari ya :( Bence Abi basta normal mage ol yane INT ver 160'a kadar lvl 59 %99 da git restat yap hemen paper mage ol ve tum Statları MP ye ver.Human acarsan Bayan Mage al Paperde cok cok iyi Mp yada Int in 10 fazla olması lazım yada her ıkısınınde. [Bu mesaj eXe tarafından 27 Ekim 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende 4.5 ay oynamadigim bir acc vardi.sona girdim ve sadece tek cahrim seninki gibi.lvl id vb geliyor ama char yok.diger charlar da duruyor.sadece o yok.???[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mecbur baştan kasıcaz ya yalan oldu eski charlar[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar