Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dll dosyasını silemiyorum güvenli kipte açtım silinmiyor. registry den anahtarlarını bulup sildim ama bu sefer başka bir isimle aktif oluyor ve silinmiyor. system32 klasörünün içinde. nasıl silebilirim ? bütün spy programları ile ve kaspersy antivirus ile tarattım görmüyor, bulmuyor. [spo1=ilgili resim][/spo][signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bununla silinmeyen şeyleri silebilirsin, http://www.bleepingcomputer.com/files/killbox.php ayrıca bilgisayarı windows xp cd siyle açıp seçenekleden bi yerden repair dan dos a çıkıp ordan da silebilirsin[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 27 Ekim 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yok böyle bişey. Kaspersky antivirus 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama bulamadı. Sanırım Spy olduğu için bulamadı ve silemedi. Ad-aware spy programı olduğu halde bulamadı. Spyware Doctor spy programı olduğu halde bulamadı. Spy Sweeper kurdum buldu ve sildi. tertemiz şu an.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Spybot Search & Destroy'da silmedi onuda belirteyim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 güvenli dos kipinde açıp silmeyi dene. (sadece command.com ile) ayrıca harddiski başka bir pc ye takıpta silebilirsin. Ama o pc de sağlam bir antivirüs programı olmasına dikkat et.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hallettim. Ama güvenli kip falan yaramadı işe.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 windows güvenli kip işe yaramazki zaten hele winxp güvenli kipi hiç yaramaz :) neyse geçmiş olsun :P[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar