ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu soru hakkinda neler dusundugunuzu merak ediyorum..cevap bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu yetkilerini (şu anda.......... serverında 1 tane var) düzgün bir şekilde kullanırsa süper. en azından; sadece shouttan küfür edenleri banlasa bile yeter. ayrıca tanıdık,arkadaş,dost,akraba vs. lerine yardım etmezse..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse® Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Valla isini dogru düzgün yaptıgı sürece benim icin nereleri oldugu hic önemli degil :) suanda baya iyi gidiyo bence .. Ancak ingilizce bilmeyen türkler icin bu gerekliydi sanırım :)[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İşini dogru durust yapsın yeter ama gm in elbet ark.ları cıkar sonrasını tahmın edebılırsınız..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yabanci gm lerin arkdaslari cikmiormu saniorsun ??onlara edit car dösemediklerini demi?? yada bir cari banlayip daha sonra birine satmadiklarinimi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 örneğin xig de duwolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morad_slayer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 saçmalamayın ya türkler admin deilken istedigini yapıyo bide admin olsa yada admin kankası olsa bu oyunun hali ne olur düşünmek bile istemiyorum :D[signature][hline]Clan:MoradSlayers Np60xxxx lvl:62.5 :D yeter a.q. çok bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 türkler asla GM olamamalı ztn bilirsiniz bizim milletimiz edit yapmaya veya parayla editlemeyi çok severler bundan 2 ay önce WOW Türk serveri açıldı biz en iyi olacaz vs.cart curt die ölesine girdim bi baktım 3. gün lvl 60 adamlar köyümüzü bastılar.item desen alası onlarda yani editlemek türklere mahsuz bişey veya biz daha çok yapıyoruz diyeyim.KO'Da asla türk GM olmamalı yoksa ztn bizden daha çok bıkarlar.[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar