Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuzuklerinefendisi.com.tr'de chat kanalında RP yapanlar

S_burti

Öne çıkan mesajlar

ilk filim çıkmadan sitesi açılmıştı ve orada RP yapıyorduk cjhatte. Sonra ordaki grup dagıldı. Birkaç arkadaşla (earwen, emrethesorcerer) hala görüşüyorum. O zamanlardan kalan kimse var mı buralarda kavuşsak tekrardan :).
Benim nick "snape"ti ozamanlar. Wizards Tower'ın kurucusuydum. Hatırlayan var mı : )?[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

benim bahsettigim sitenin ik 3-5 ayı. O zamanlar bayaa keyifliydi.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk zamanlar küseldi, bir ara giremedim geri döndüğümde çok komik bir durumdaydı tüm site...[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...