baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 iyiki olmamış bu meymenetsiz henry'nin gol atmasına dayanamıyorum.insan bi güler ya gol olunca,bi sevinç naraları atar,öle mamalak mamalak koşuor kolları açıp.artist hep.[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raikonnen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 fatih terim olsa doverdi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: baranoyak, 26 Ekim 2005 07:04 tarihinde demiş ki: iyiki olmamış bu meymenetsiz henry'nin gol atmasına dayanamıyorum.insan bi güler ya gol olunca,bi sevinç naraları atar,öle mamalak mamalak koşuor kolları açıp.artist hep. Özelliği o her zaman soğukkanlı :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 İnsan her gol attığından sonra şebek gibi sevinmek mi zorunda. Henry'nin gol sevinçlerine hastayım ben.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 saygısızlık neresı onu anlamıyorum ben? ben ensemle gol atsam kime ne, fakrlı şekilde penaltı atsam kıme ne?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tabi öle tuncay gibi de sus işaretleri falan yapsın demiorz ama adam istemeden futbol oynuor sanki.gol atior yüzünden düşen bin parça.[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Pires'in hareketi müthiş ya :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: baranoyak, 26 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki: tabi öle tuncay gibi de sus işaretleri falan yapsın demiorz ama adam istemeden futbol oynuor sanki.gol atior yüzünden düşen bin parça. Futbolda Henry basketbolda Duncan adamların tarzları bu biraz da rakibin psikolojisini bozmaya yönelik...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Tzu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mahallede 9 aylık oynayan veletlere dönmüşler.. Yok abi yok,topukla atarsan "artisliğe" girmiyo..3 sayılmaz 1 sayılır gene,kasma..[signature][hline]Peace is a lie, there is only Passion. Through passion, I gain Strength. Through strength, I gain Power. Through power, I gain Victory. Through victory, my chains are broken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Smoke, 26 Ekim 2005 11:45 tarihinde demiş ki: İnsan her gol attığından sonra şebek gibi sevinmek mi zorunda. Henry'nin gol sevinçlerine hastayım ben. +1[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu arada Pirese hiç yakıştıramadım.Adam rezil olmuş[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Pires heyecan yapmış Bergkamp yapsa o işi daha soğuk kanlı yapardı :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 piresin klasına yakısır bi hareket olmus :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar