Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-Shirt katlama sanatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunu benim de yapmam lazımmmmm... ancak böyle yetişebilirim.. =)[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Mesaj tarihi:
biraderle denedik oluyo hakkaten. ama şeye dikkat edin. hani yakaya yakın bi kısmı alıp katlıyo ya diğer elinin üzerine orda alttaki katı da tutuyo ben tutmadım mal oldum kaldım 2 saat :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
=) dün akşam eve gittiğimde denedim beceremedim, hatunun yaptıklarını tam hatırlayamadım, bu sabah geldim hemen bir daha izledim iş arkadaşımla bir t-shirt bulduk denedik veeeeeeeeeeee başardık =)[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Mesaj tarihi:
oluyor mu cidden ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
@bodrumlu:

evet oluyor ve iki hamle yetiyor.

yani ben evde hakikaten bunu uygulamayı düşünüyorum ve sefkilime de öreticem... =)[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Mesaj tarihi:
İlk kez gördüm süper öğrenmek lazım =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
arkadaş yollamıştı bunu daha önceden
artık beden eğitimi derslerinden sonra artistlik yapıorum :)[signature][hline]Wanqhinox, 02 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Evet Arkadaslar bende 10 aydir ciktim kizdan ayrildim tam bu saatte depresyona gircem birazdan foruma yazim son yazilarimi
Mesaj tarihi:
Cidden işe yaradı :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

• Yeni Oluştur...