hangem_high Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 beramusta 61 lvl asasini olan bir ko oyuncusuydum. 2,5-3 ay kadr once hacklendim.charı 1 hafta once OSMANLI clanında gordum.adam charı OSMANLI clanında :Armando:ismindeki priestin beni hackledigini isttedikleri her charı hackleyebilceklerini, Turk gm in arkadaslari oldugunu, bu charı kimsenn onların elinden alamıyacagını soledi.(ha bu arada OSMANLI clanı serverda bi surur adamı hackledi ve OSMANLI nın lideri Tengri de King oldu beramusta) nese ben charın sahibi oldugum icin DT sini ve idsini butun forumalra yazicamı soledim.o da elinden geleni ardına koma dedi.bu charı kimse bendne alamaz fln fln.... ben ko yu bıraktım normelde umrumda da deildi oyanayan oynasın ama adama ben charın sahibiyim der demez kuftermeye basladı. yani sen hem char hacklicen hem de piskin piskin konuscan.. İD:tosbaga dogum tarihi:01.01.1982 nick:hangem_high server:beramus hackeyebilen hacklesin charı.naparsanız yapın umrumda deil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yazık.. [Bu mesaj Graveyard tarafından 26 Ekim 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hangem_high Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Graveyard, 26 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: gir itemleri çöpe at 5-6 lvl düşür çık. bide not yaz:) ha bi de mumkunse bole salak salak msglar atmayın.flame yapcaksanız baska topige gidin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 e otur ağla o zaman[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 HACKLENMiş adam anladın mı mezarlüq :D[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ewt.. dogru dio hangem.. gm ile pek bir samimiler..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hangem_high Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: grandhero, 26 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ewt.. dogru dio hangem.. gm ile pek bir samimiler.. abis en tanıyomnusun o cocuklari.bem msni attims ana pm den..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hangem_high benle iletişime gecersen charını alırım.bundan evvel tam 6 acc geri aldım ... tamami ile legal yöntemlerle .... ve gm yoluyla .... gene alırım.... [email protected] ekle beni.[signature][hline]Name:UltraslanTr Class:Mage Job:Paper Mage LvL:5x Server:Beramus Clan:Massacre Np:6xx ---------------------------- Name:Kicken Class:Rogue Job:Archery Clan:- Server:Ares Np:1xx :P LvL:4x ------------------------ Name:Akurah Class:Assasian Server:Diez Clan:InTouCHABI3 Np:14.xxx LvL:6x [Satıldı] :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne anlıyorlar böle yaparak bilmem ki salaklık bence git kendin kas kardeşim charı töbe töbe[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkdaslar konuya bu olayın birgün siznde başınaza gelebilcegini düşünüp yardım amcalı msg ler yazarsanız daha yapıcı olur..kendi acc ınız baska bi al tarafından kullanıldıgını dahası bu kendi acc ınzla size küfür edildigini görmek 100% adam vurma sebebidir onun için elinden birşey gelen varsa yapsın..ama laf kalabalıgı deil sadece yapsın..[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExTremE nation: El morad server: Beramus np:33xxx "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gecmiş olsun.. cok üzüldüm umarim alırsin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence de nix haklı. eğer biliyorsanız yardımcı olacak şeyler yazın. yazık, üzüldüm faaln gibi şeyleri geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Öncelikle gecmis olsun beramusta yeni gm var suan onunla temas a gecersen belki yardımcı olabilir,gm'in ismini özel mesajla yolladım sana ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar