Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Büyüklerin Bomba Ara transferleri

Lothrodel

Öne çıkan mesajlar

said:
Lothrodel, 25 Ekim 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
morientes'in bize gelme olasılıgı henry'nin fbye gelme olasılıgından bile daha düşük ;)

Henry'nin Feneri gelme olasılığı YOK. Bundan da daha düşük bişiy olamaz zaten[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 51 - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Fener Henry&Carlos'u alacak sezon sonu ;)

Morientes gelmez katiyetle.. FByi ülke dolayısıyla tercih etmemişti. BJK'ye hiç gelmez Şamp Ligi farkı dolayısıyla (gavga çıkmasın :D).

Gallardo olabilir ama o da gelir mi bilinmez hani Ortega iyi referans vermediyse. Benim asıl anlayamadığım GS 4 senedir brezilyadan avrupaya ayak basmamış bi yetenek nasıl bulamaz. BB Ank bile buldu :S. ben sıkıldım gelsin biri yaa :@

Fener kimseyi almasın yav istemiorum. Zaten sezon sonu 2-3 bomba gelicek garanti. Kadrodaki futbolculara da ayıp oluyor. Gençler oynasın lazım olunca kadro yeterince geniş tur atlamak için bu senelik.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

gallardo da insua ve ze robertoyla birlikte türkiyeye en çok transfer haberi çıkan topçular listesine girdi. her sene bu 3ü mutlaka geldi denilir ama hala piyasada yoktur. kolpa gazetecilerimizin sağlam sıkışları birbirlerini etkiliyor heralde hep aynı isimler geçsin. cisse ile morientes'in beşiktaşa gelmesi imkansız. cisse fransa milli takımının forveti ve liverpool'da bu sene hemen hemen her maçta gol attı. beşiktaş zenci istiyor diye tr'ye gelmesi imkansız. morientes de tr lafını duyunca baştan reddetmiş zaten çok da yaşlanmadı o yüzden hayatta gelmez. nihat gelmek istiyor fenere artık top fener yönetiminde. yapılmayacak bir transfer değil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...