Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölü Pixel!!!

kmert

Öne çıkan mesajlar

Ben yeni psp aldım alırken orda baktırdım herhangi bi ölü pixel yoktu.Fakat eve geldim ve karanlıkta bakınca ekran siyahken aşağı kısımda beyazlıklar var ama böyle ışık gibi yani tek tek minik parçalar halinde değil bu ölü pixel midir?Sadece siyah ekranda öyle oluyor yani herhangi bir oyun oynarken aşağıda bir görüntü kaybı veya nokta nokta siyahlıklar falan olmuyor.Gayet normal çalışıyor sorun ekran siyahken.Anlamadım bişi nedir bu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar herhangi bişi yoktu fakat şimdi bi baktım ekranda ufak yeşil bi nokta var ve gitmiyor.10 dakika önce yoktu.Önceden olmadığına eminim sinirimi bozdu :( Bunlar sonradan oluşurmu?Bide bu sıkıştırılmış pixelmi yoksa ölü pixelmi?
Sosyal ağlarda paylaş

parlak nokta oluyor o. Ölü piksel kadar kötü değil. Hep yeşil yanar o. Bu beyaz fonda bariz sırıtabilir. Ancak arka plan mavi-yeşil gibi renk olduğunda ya zaten kendi yeşil olduğu için gözükmez ya da sadece yeşil-mavi yanıyordur ve diğer renkleri olamıyordur.

Bende Sony 19' Hx93 Lcd var onda da aynen böyle bir yeşil nokta var. Ancak pikseller aşırı ufak olduğu için ancak arka plan beyazsa farkediliyorç Başka türlü o dev ekranda kesinlikle görmüyorsun. Tabi psp'de bayağı sorun yaratabilir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ölü piksel olabilir
siyah renk beyaz renk
veya renkli olabiliyor
o yüzden alırken arka plan siyahken beyaz ölü pixele
arka plan beyazken siyah ölü pixele ayrı ayrı bakmak gerek
laptoplarda özellikle dikkat edilir.
renkli ölü pixeller çok sorun yaratmaz ve nadiren cıkarlar
ama siyah renk ve beyaz renk ölü pixel hele hele ekranın ortalara yakın yerdeyse sinir bozuyor[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...