kmert Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben yeni psp aldım alırken orda baktırdım herhangi bi ölü pixel yoktu.Fakat eve geldim ve karanlıkta bakınca ekran siyahken aşağı kısımda beyazlıklar var ama böyle ışık gibi yani tek tek minik parçalar halinde değil bu ölü pixel midir?Sadece siyah ekranda öyle oluyor yani herhangi bir oyun oynarken aşağıda bir görüntü kaybı veya nokta nokta siyahlıklar falan olmuyor.Gayet normal çalışıyor sorun ekran siyahken.Anlamadım bişi nedir bu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hayır ölü pixel değil o. LCD problemlerde siyah ekranlarda yaşanan klasik bir sorun.Ama alışıyosun[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Şu ana kadar herhangi bişi yoktu fakat şimdi bi baktım ekranda ufak yeşil bi nokta var ve gitmiyor.10 dakika önce yoktu.Önceden olmadığına eminim sinirimi bozdu :( Bunlar sonradan oluşurmu?Bide bu sıkıştırılmış pixelmi yoksa ölü pixelmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 parlak nokta oluyor o. Ölü piksel kadar kötü değil. Hep yeşil yanar o. Bu beyaz fonda bariz sırıtabilir. Ancak arka plan mavi-yeşil gibi renk olduğunda ya zaten kendi yeşil olduğu için gözükmez ya da sadece yeşil-mavi yanıyordur ve diğer renkleri olamıyordur. Bende Sony 19' Hx93 Lcd var onda da aynen böyle bir yeşil nokta var. Ancak pikseller aşırı ufak olduğu için ancak arka plan beyazsa farkediliyorç Başka türlü o dev ekranda kesinlikle görmüyorsun. Tabi psp'de bayağı sorun yaratabilir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ölü piksel olabilir siyah renk beyaz renk veya renkli olabiliyor o yüzden alırken arka plan siyahken beyaz ölü pixele arka plan beyazken siyah ölü pixele ayrı ayrı bakmak gerek laptoplarda özellikle dikkat edilir. renkli ölü pixeller çok sorun yaratmaz ve nadiren cıkarlar ama siyah renk ve beyaz renk ölü pixel hele hele ekranın ortalara yakın yerdeyse sinir bozuyor[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Garantiye götürdüğünde ise en az iki tane olması gerektiğini söylüyorlar. Heh bir tane daha oluşana kadar bekle ya da bir tane de sen yap : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar