Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takoz recep..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isviçre maçında attığı gol lazım bi de[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 26 Ekim 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
isviçre maçında attığı gol lazım bi de

orta sut karisiminin en guzel ornegi haha[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Mesaj tarihi:
Harika bir gol,Çok teknik bir gol,unutulmayak bir gol,bunu ronaldinio bile atamazdı,sizce de ronaldino kendi kalesine uçan vale golü atabilir mi?atamaz atmaz!!! :D[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
ahahaha bittim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ahahah süper gol ya...:lol:[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Süffer ya. İstese öyle atamazdı =)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
ahah
takoz recep bu hayrettin in oyuncu versiyonu :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Muhteşem bir gol!

Bi de Digiturk'te veriliyodu futbol komedi'de. Adamın biri başka bi ligde orta sahadan kendi kalesine şut çekiyo. Kaleci elleyemediği için gol oluyo, adam rakip takımın oyuncularıyla seviniyor. Hem yarıldım hem de merak ettim acaba şaka falan mı bu diye :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Larrson bi kere gol çizgisinin üzerinde ki topa basıp düşmüştü top çizgiden geri çıkmıştı onun görüntüsünü bulana çok saygı duyacam :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
  • Yeni Oluştur...