Usko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İngilizce kursuna başlamam gerekiyor. İngilizce bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum. Cebimi yakmayacak kurs önerirseniz ve sizce neden o kursa gitmem gerektiğini yazarsanız sevinirim. önerdiğiniz yerin web adresinide yazarsanız internetden inceleme fırsatım olmuş olur şimdiden teşekkürler Not yaşı belirtmek istedim : 22 [Bu mesaj Usko tarafından 23 Ekim 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 "active english" i tavsiye edebeilirim, bir yabancı bir Türk hoca geliyo ana konuları, grameri Türk hoca veriyo. kelimeye yönelik çalışmalar yabancı hocalarla yapılıo. haftada 6 saat dersler, ayrıca belirlenen bir günde konuşma klüplerine ücretsiz katılım imkanı var. ücreti 120 YTL civarında. bu normal prog. bi de yoğunu var hafta içi hergün olan onun hakkında bilgim yok sitesinden bak istersen. "Kent english" de gayet iyi. yabancı hocalar geliyo ve kursda ing. konuşmak zorunluluğu var kantin dahil hep ing. konuşuluo. Pratik açısından iyi yani. brz pahalı ve kur sayısı fazla ama Ankara da ing. kursu denince active ve Kent derim bennn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eskiden İngiliz Kültür ve Amerikan Kültür verirdi bir araştır istersen.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 27 Ekim 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar